Hektary, gospodarstwa
-
- Referent
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
Hektary, gospodarstwa
Pani we wniosku wpisała, ile ma hektarów przeliczeniowych i jest to mniej niż 1. Czy dochodzić do tego ile ma hektarów fizycznych? Bo niby liczy się dopiero od 1 hektara w górę, co byście zrobili?
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW,CP,DO,ZG
- Kontakt:
Re: Hektary, gospodarstwa
Liczy się chyba od 1 ha fizycznego bądź 1 ha przeliczeniowego
-
- Referent
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
Tak wiem ale właśnie pani nie dała nakazu, tylko wpisała w oświadczenie liczbę hektarów przeliczeniowych, a jeżeli hektar fizyczny wynosiłby 1 lub wiecej ( o którym nie wiem ile wynosi) to wtedy nie musiałabym liczyć?
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW,CP,DO,ZG
- Kontakt:
Jeżeli ha fizyczny wynosi 1 lub więcej to należy liczyć z ha przeliczeniowego. Jeżeli się okaże, że ha fizyczny jest mniejszy niż 1 to wtedy nie liczymy.
Nie wiem czy robię właściwie, ale jeżeli mi nie przynoszą decyzji podatkowej ani zaświadczenia o powierzchni, to sama występuję o udostępnienie danych do urzędu gminy.
Nie wiem czy robię właściwie, ale jeżeli mi nie przynoszą decyzji podatkowej ani zaświadczenia o powierzchni, to sama występuję o udostępnienie danych do urzędu gminy.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Fundusz, rodzinne, mieszkaniówki, bony, dodatki- niekluczowy pracownik
- Kontakt:
My zawsze prosimy o nakaz płatniczy. Niestety miałam mnóstwo przypadków, że błędnie podają nam hektary przeliczeniowe( głownie na swoją niekorzyść).
Oprócz Hektary, gospodarstwa - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
rozliczenie refundacji podatku VAT od 01.01.2023 do 30.06.2025r.
Zaświadczenie do czystego Powietrza
Błedne zaświadczenie o dochodach?
Zaświadczenie Czyste Powietrze - podpis elektroniczny
Czy odwołanie ma moc prawną????
bon energetyczny i inne sprawozdnia w CAS
Błędnie wydana informacja na bon energetyczny
Bon energetyczny- co zrobić w tej sytuacji
Czyste powietrze- gospodarstwo na męża ale mąż nie żyje.