i dobrze, co nagle to po diable
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: i dobrze, co nagle to po diable
Polacy nie gęsi....., przestają się bać, a każdy ma swój rozum i wie co dla niego jest najlepsze. Nikt nie powinien sobie odebrać prawa do samostanowienia i mam nadzieje, że dokonamy właściwego wyboru.
Dzidka
Dzibar, koniecznie zapisz się do słusznego komitetu wyborczego. Tam jest sporo pracy i możliwości wypowiedzi politycznych, a tutaj - niekoniecznie
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
MARTA mnie suflerzy nie są potrzebni, a to jak bardzo niektórym przeszkadzam na tym formum świadczy tylko o mojej skuteczności,
Polacy nie gesi................
Polacy nie gesi................

Dzidka
No, właśnie - suflerzy. Ot sobie teatr zrobiłaś i to znów nie to forum i nie to przedstawienie
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wiesz MARTA Ty masz jakiś problem z tolerancja i empatią, a już szczególnie w stosunku do mojej osoby. Forum generalnie jest po to aby się komunikowac ze soba. To, że jeden ma wieksze potrzeby niz inny wynika z roznych powodów i widze, ze Ty tego po prostu nie kumasz, ale czy dlatego musze odpowiadać na zaczepki? otoż nie! Od tej pory jezeli ktoś bedzie mnie atakował jako osobe po prostu bedę go ignorowała. Może wowczas szanowni pracownicy socjalni mało empatyczni skupia się na problemie i komentarzach, a nie na osobie. Będzie profesjonalniej i kulturalniej:), pozdrowionka
Dzidka
Admin Twój post przeniósł tutaj, więc jednak mam rację. Zdaje się, że przypisujesz innym co Tobie dolega. A, że potrafię zripostować to zaraz wg Ciebie brak tolerancji... popatrz, co inni piszą, nawet psychiatra. Tu nikt Cię nie zaczepia. Ludzie mają swoje zdanie na temat Twoich wypowiedzi i tyle. Nikt nie \"obrywa\" tak, jak ty. Z czegoś to wynika. Zasada jest jedna: jest przyczyna jest skutek. Przemyśl, zawsze warto wyciągać wnioski
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
co do moich wypowiedzi mozna sie z nimi zgadzać lub nie, natomiast to ,ze post zostal przeniesiony tutaj to swiadczy tylko o poziomie wiedzy pracownikow socjalnych na temat pracy socjalnej i nie mnie osadzać admina. Gdybym miala patrzeć na innych, nie ruszylabym z miejsca i do dzisiaj zyla w maraźmie. Na cale szczęście Polacy nie gęsi......................
i ja też gąska nie jestem:). Generalnie post znalazł sie tutaj dzięki takim ludziom jak ty, ktorzy sami nie zrobia i innym utrudniają

Dzidka
To i admin gamoń, na wniosek pracowników socjalnych? Oj, dzibar - dziad swoje, a baba swoje... Inni też gąskami nie są.
Przeczytaj uważnie mój wpis poprzedni.
Warto stosować zasadę - co mnie wolno to i innym, bo wg Ciebie - tylko tobie wolno. Miłego dnia.
Przeczytaj uważnie mój wpis poprzedni.
Warto stosować zasadę - co mnie wolno to i innym, bo wg Ciebie - tylko tobie wolno. Miłego dnia.
Przypominam wszystkim, że ten dział nosi nazwę Hyde Park! Mam nadzieję, że nie jesteście tak dalece uwstecznieni, że nie wiecie czym jest Hyde Park.
Dla tych którzy jednak nie wiedzą, to jest to takie miejsce gdzie każdy może powiedzieć co myśli i co go uwiera. Wszyscy ci, którzy nawołują Dzidkę do zaprzestania wpisów, próbują pozbawić ją podstawowego prawa do wolności słowa.
Czy wy naprawdę jesteście pracownikami socjalnymi, czy raczej bur.kmi wiejskimi reagującymi ujadaniem, na każde pojawienie się wpisu Dzidki.
Macie odmienne zdanie niż ona uzasadnijcie to. Uważacie, że pracownik socjalny nie ma prawa głosu na tym forum, po co więc sami tu piszecie?
Jeśli ktoś nie chce czytać postów Dzidki, niech w ogóle ich nie otwiera. Ona podpisuje się cały czas tak samo i wiadomo kto dodał wpis.
Podobno żyjemy w wolnym kraju, więc to wasze wpisy są niestosowne.
Uważacie, że Dzidka afiszuje się ze swoimi poglądami politycznymi? Po pierwsze ma do tego prawo gwarantowane Konstytucją a po drugie wy poprzez krytykowanie jej także wyrażacie swoje poglądy polityczne i zaangażowanie partyjne.
Ona korzysta jedynie ze swojego prawa do wolności słowa. Wy natomiast stosujecie metody znane z PRL, gdy szary obywatel nie mógł ujawniać swoich poglądów. Wasze zachowanie niesie ze sobą zagrożenie dla swobód obywatelskich. To wasze wpisy nigdy nie powinny pojawić się na tym forum gdyż są przejawem dyskryminacji i nietolerancji.
Dla tych którzy jednak nie wiedzą, to jest to takie miejsce gdzie każdy może powiedzieć co myśli i co go uwiera. Wszyscy ci, którzy nawołują Dzidkę do zaprzestania wpisów, próbują pozbawić ją podstawowego prawa do wolności słowa.
Czy wy naprawdę jesteście pracownikami socjalnymi, czy raczej bur.kmi wiejskimi reagującymi ujadaniem, na każde pojawienie się wpisu Dzidki.
Macie odmienne zdanie niż ona uzasadnijcie to. Uważacie, że pracownik socjalny nie ma prawa głosu na tym forum, po co więc sami tu piszecie?
Jeśli ktoś nie chce czytać postów Dzidki, niech w ogóle ich nie otwiera. Ona podpisuje się cały czas tak samo i wiadomo kto dodał wpis.
Podobno żyjemy w wolnym kraju, więc to wasze wpisy są niestosowne.
Uważacie, że Dzidka afiszuje się ze swoimi poglądami politycznymi? Po pierwsze ma do tego prawo gwarantowane Konstytucją a po drugie wy poprzez krytykowanie jej także wyrażacie swoje poglądy polityczne i zaangażowanie partyjne.
Ona korzysta jedynie ze swojego prawa do wolności słowa. Wy natomiast stosujecie metody znane z PRL, gdy szary obywatel nie mógł ujawniać swoich poglądów. Wasze zachowanie niesie ze sobą zagrożenie dla swobód obywatelskich. To wasze wpisy nigdy nie powinny pojawić się na tym forum gdyż są przejawem dyskryminacji i nietolerancji.
Marto, pewnie jesteś bardzo zadowolona z siebie, że uczestniczysz w nagonce na Dzibar? Wiesz, ze swojego doświadczenia życiowego wnioskuję, że w takich sytuacjach większość rzadko kiedy ma rację. Jest to raczej przejaw jakieś grupowej histerii. Bardzo łatwo jest przyłączyć się do ujadającej sfory. Przecież to nic nie kosztuje. Czasem jednak warto spróbować postawić się na miejscu \"zwierzyny\". Życzę otrzeźwienia.
Oprócz i dobrze, co nagle to po diable - HYdE PaRK przeczytaj również:
odzieżówka dla pracowników socjalnych
cytat
Minister Anna Kalata DZIŚ!
Akcja Światełko dla Rosjan
Na wesoło,
a ja zrobie wszystko aby tak sie nie stało
Magdalena Środa łączy?
ostatnie 15 sek.
pomnik
Jakie Instucje Pomagaja Bylym Zona Dluznikow ?
firma
Cenzura
Tego po nim nie spodziewałem się
ja również podpisuje się
Precz z TVN
DZIBAR