idę się rzucić pod pociąg - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 3    [ Posty: 30 ]

Napisano: 10 sie 2015, 8:33

dzięki .. a może zrobimy taki oddzielny temat gdzie będziemy wpisywać swoje "odkrycia" związane z nowym programem :?: :mrgreen:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 10 sie 2015, 8:41

my na szczęście jeszcze tego nie mamy i na razie się nie kwapimy żeby to instalować :D
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 10 sie 2015, 9:32

ewalu - dobra myśl, rozumiem, że jako pomysłodawca zrobisz to
lennaa

Napisano: 10 sie 2015, 9:39

no nie wiem .... albo ten program mnie nie lubi .. albo się do niego uprzedziłam ... nie mogę ustawić szablonu wydruku list wypłat .. nie mogę go znaleźć nawet .. na zusowskich listach zamiast osób mam zus :evil:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 10 sie 2015, 9:41

anetag , kiedy macie zamiar pobrać aktualizację ? My tez nie mamy pobranej i wolałabym aby tak zostało , no ale wszystko do czasu :x
iwonajaa

Napisano: 10 sie 2015, 9:43

iwonajaa pisze:anetag , kiedy macie zamiar pobrać aktualizację ? My tez nie mamy pobranej i wolałabym aby tak zostało , no ale wszystko do czasu :x
my same nie robiłyśmy nigdy aktualizacji nawet nie umiemy tego zrobić a nie mamy informatyka więc mamy gdzieś tę aktualizację :lol:
anetag
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 10 sie 2015, 9:48

my tez nie robimy sami , ale udajemy ,że nie ma żadnej aktualizacji... zazwyczaj dzwonimy do inform. , a teraz po prostu nie bedę dzwoniła , nie wiem tylko jak długo uda mi się to utrzymać w "tajemnicy "
iwonajaa

Napisano: 10 sie 2015, 9:50

a jak sprawa się rypnie i zrobi wam aktualizację 1 września ? a 1 już wprowadzamu nowe wnioski ?
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 10 sie 2015, 9:56

u n as się nie rypnie bo nie mamy informatyka, teraz szefowa się zastanawia kto przyjmie ten nowy komp do kdr bo nie ma informatyka, hehe
anetag
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 10 sie 2015, 9:58

ewalu u mnie też wyskakiwały osoby na listach zus, ale udało się to poprawić. Nie pamiętam już jak, polukam w szablonie i dam Ci znać, jak zaskoczę.
kawa i ciasto

Strona 2 z 3    [ Posty: 30 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x