Ile płacą za polityczne teksty na forum?
Ile płacą za polityczne teksty na forum?
Dorobi na tym z 1000 zł miesięcznie? Za 2 godziny dziennie pisania od poniedziałku do piątku za 1000 zł miesięcznie do łapy ja będę uwielbiał i wychwalał każdą partię, która mi za to zapłaci. Przeczytam program i będę robił kampanię największej kanalii. Będę wyciągał syfy, pomówienia - też jestem w tym dobry. Chętnych do współpracy proszę o danie jakiegoś namiaru. Opcja polityczna wogóle mnie nie obchodzi - za odrobinę materiałów roboczych oraz adresy stron na których mam siać zamęt będę wierny jak pies.
Re: Ile płacą za polityczne teksty na forum?
Jasne, do tego trzeba mieć mentalność sprzedawczyka więc można rzec właściwy wpis właściwej osoby.
Taka menda nigdy nie będzie w stanie pojąć, że dla dobra ojczyzny można robić coś bezinteresownie i sprzeda ją przy każdej nadażające3j się okazji.
Taka menda nigdy nie będzie w stanie pojąć, że dla dobra ojczyzny można robić coś bezinteresownie i sprzeda ją przy każdej nadażające3j się okazji.
Bierz przykład:
ROSJANIE POKAZALI POLSKIM WŁADZOM JAK NALEŻY DBAĆ O SWOICH OBYWATELI! CZY NASZE WŁADZE NIE POWINNY SPALIĆ SIĘ ZE WSTYDU? A ONI BRONILI JEDYNIE DWÓCH TRZECIORZĘDNYCH FUNKCJONARIUSZY!
ROSJANIE POKAZALI POLSKIM WŁADZOM JAK NALEŻY DBAĆ O SWOICH OBYWATELI! CZY NASZE WŁADZE NIE POWINNY SPALIĆ SIĘ ZE WSTYDU? A ONI BRONILI JEDYNIE DWÓCH TRZECIORZĘDNYCH FUNKCJONARIUSZY!
Oni w sejmie już praktycznie każdy z każdym współpracowali, więc dla mnie to żadna różnica kogo ślepo uwielbiał będę. Nie ma już czarnych, białych i czeronych. Zostali już tylko szarzy i różowi, tylko dla odróżnienia inaczej się nazywaja.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
A ta wklejka nie na temat postu - co sugeruje, że jednak można zarobić wklejając gdzie się da byle ku chwale PIS?
tyle, że dziabar robi to z pobudek czysto ideowych!
pieniądze za to bierze tylko przy okazji;)
pieniądze za to bierze tylko przy okazji;)
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nie sugeruj, ze biorę jakiekolwiek pieniądze od kogokolwiek.
Moje słowo jest DLA MNIE więcej warte niż cokolwiek i dlatego jest COŚ WARTE bo nie jest na sprzedaż.
Jak będę chciała, żeby mi ktoś zapłacił to wydam książkę
Moje słowo jest DLA MNIE więcej warte niż cokolwiek i dlatego jest COŚ WARTE bo nie jest na sprzedaż.
Jak będę chciała, żeby mi ktoś zapłacił to wydam książkę
Dzidka
Oprócz Ile płacą za polityczne teksty na forum? - HYdE PaRK przeczytaj również:
...
a gdzie jest porządek za platformy. Ktoś wie?
za rządów platformy? Niemożliwe? Przy tych rządach wszystko jest możliwe.
to jest teraz \"najważniejsze\" dla kraju
potrzebuję pomocy finansowej lub żywnosci
DOŚĆ!
Będą dodatki drożyźniane?
Czy Rosjanie wiedzą
już nikt nie rozmawia z dzibar i łukaszem...
ZUB
błagam o pomoc
POMOC
pomóżciedzibar - z nią dzieje się coś złego
Dzibar
proszę o pomoc
połączone komisje ws. katastrofy - czyli jak posłowie PO uciekają przed odpowiedzialnością