Im większa bieda tym większy pies lub tym więcej zwierzaków
Re: Im większa bieda tym większy pies lub tym więcej zwierzaków
nie mówie, ze rodowodowe za kilka tysiecy ale bez rodowodu za 5 stówek a 5 stówek droga nie chodzi... wiec skoro maja te 5 stówek to hmmm
Myślę, że dobrze, że zajmują się swymi psami, zawsze jest potrzeba ludzich uczuć 

oczywiscie, ze dobrze jesli sie zajmuja i nawet mnie cieszy, ze ich na nie stac... ale skoro stac to w imię czego kłamią w żywe oczy, ze na chleb nie maja... uczucia uczuciami ale wypadałoby zaspokoic najpierw potrzeby pierwszego rzedu

Potrzeby przynależności i miłosci też są potrzebami pierwszego rzędu 

ale ta potrzebe mozna zaspokoic niekoniecznie wydajac 500 zeta na yorka... ale wlasnie przygarnac kundelka, który zapewne tak samo tego potrzebuje... czy moze wg ciebie lepiej kupic sobie ta milosc i przyznaleznosc?? jesli kogos stac niech daje nawet tysiace ale jesli ktos narzeka ze brak mu na chleb i zwraca sie o pomoc do ops to chyba jednak lepiej zeby te 500 zeta wydal na chleb a nie na yorka
Uczucie i miłość nie wyciągnie kleszcza i nie wyleczy choroby.
Z moich doświadczeń wynika, że są to własnie najczęsciej kundelki, czasem wielkie jak diabli! he he
Miłości nie da się kupić, też mam takie doswiadczenia i obserwacje
Niech sobie mają, mnie to nie przeszkadza. I dobrze, bo oznacza to, że nie tylko są organizmami biologicznymi do trawienia i wydalania.
Miłości nie da się kupić, też mam takie doswiadczenia i obserwacje

Niech sobie mają, mnie to nie przeszkadza. I dobrze, bo oznacza to, że nie tylko są organizmami biologicznymi do trawienia i wydalania.
a nuż widelec... przeca u naszych klientów czesto się cuda zdarzaja... chociazby to, ze za jeden zasiłek rodzinny potrafia przezyc w troje cały miesiac... nie mówiac o oplatach za prad czynsz wode telefony internety itp. ;p
Masz jakieś zwierzątko Adam?
jesoooo Z a i niech sobie maja jesli ich nie glodza i dbaja o nie nalezycie... ale z moich doswiadczen wynika, ze w wiekszosci przypadkó nie sa to porzucone psiaki, które przygarneli tylko psy kupione za conajmniej 500 zeta... wiec gdzie tu sens i logika
Oprócz Im większa bieda tym większy pies lub tym więcej zwierzaków - HYdE PaRK przeczytaj również:
Kontrowersyjnie się zrobiło;)
Święta - konsumacja, kredyty, kicz i pokazówka
Nie wierzę w waszą świętość!
Śpiewacie kolędy w domu przy wigilii?
Wrocławski ops olał sprawę?
Zwierzątko pracownika socjalnego
sposób na bogactwo
UE to przypudrowany ZSRR?
Adam
Stan wojenny - hit czy kit?
A jak jest dzisiaj
Postanowienia na nowy rok
po co nam wojsko?
a to jest temat do hyde parku?
a ja mam uwierzyć w rzetelnośc raportu po katastrofie w Smoleńsku?
Geneza mobbingu