Indywidualny program wychodzenia z bezdomności

Wybrane tematy:
świetlice środowiskowe w 2015 r.? Zachowaj trzeźwy Umysł Szkolenie- kontrola przedsiębiorców sprzedających alkohol przez GKRPA organizacja koloni programem terapeutycznym leczenie z.stały-alkohol
~Marzena

Re: Indywidualny program wychodzenia z bezdomności

Post autor: ~Marzena »

Witam
Pani Magdo bardzo proszę o pomoc w napisaniu kontraktu z bezdomnym i zawarciu indywidualnego programu wychodzenia z bezdomności, jestem w tym temacie zielona a wiem że będę musiała to realizować. Jeśli się uda choćby wzory jak pisać podaje swój adres email: [email protected] pozdrawiam i bardzo dziękuję za współpracę.
Marzena
~Danka

re

Post autor: ~Danka »

Witam. czy mogłabym prosić również o przesłanie wzoru Indywidualnego Programu Wychodzenia z Bezdomności.
Z góry dziękuje:) [email protected]
~MAGDA11

Post autor: ~MAGDA11 »

~tom: jakbym miała 9 ciu bezdomnych to ten program / jego wypełnianie / zająłby mi więcej czasu aniżeli praca z klientem czyli bezdomnym
~krytyczny bill

Post autor: ~krytyczny bill »

taki program rozkłada się na kilka podejść albo ogranicza do kilku najważniejszych aspektów, skrócona diagnoza na podstawie której wyznaczamy cele szczegółowe...
~ewa

Post autor: ~ewa »

Witam. czy mogłabym prosić również o przesłanie wzoru Indywidualnego Programu Wychodzenia z Bezdomności.
Z góry dziękuje:) [email protected]
~MAGDA11

Post autor: ~MAGDA11 »

~ewa: wysłałam
~ewa

Post autor: ~ewa »

Dziekuję bardzo za pomoc :) Pozdrawiam
~henryk

Post autor: ~henryk »

prosze o program [email protected]
~Ania

Post autor: ~Ania »

Magda, czy ja również mogłabym prosić ciebie również o pomoc, mam po raz pierwszy osobę bezdomną, nie wiem jak opracować program wychodzenia z bezdomności dla indywidualnej osoby i jak zawrzeć z nią kontrakt. mój adres: [email protected]. Bardzo dziękuję za pomoc, będę bardzo wdzięczna i obiecuję pomóc, jeśli będę miała jakąś własną dobrą praktykę
ODPOWIEDZ