inf. od zarządcy a pomoc społeczna

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
anulka2313
Praktykant
Zajmuję się: DME/KADRY
Kontakt:

inf. od zarządcy a pomoc społeczna

Post autor: anulka2313 »

Pani złożyła mi wniosek i wpisała 6 osób (zarządca napisał że za śmieci płaci za 6 osób).
Wnioskodawczyni starsza córka wraz ze swoim dzieckiem korzysta ze świadczeń pomocy społecznej i podaje ten sam adres, ale we wniosku na dodatek mieszkaniowy nie jest podana. To co w takim przypadku?
brodafix
Podinspektor
Zajmuję się: DM
Kontakt:

Re: inf. od zarządcy a pomoc społeczna

Post autor: brodafix »

Pani złożyła mi wniosek i wpisała 6 osób (zarządca napisał że za śmieci płaci za 6 osób).
Wnioskodawczyni starsza córka wraz ze swoim dzieckiem korzysta ze świadczeń pomocy społecznej i podaje ten sam adres, ale we wniosku na dodatek mieszkaniowy nie jest podana. To co w takim przypadku?
wywiad środowiskowy ;)
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Re: inf. od zarządcy a pomoc społeczna

Post autor: :-) »

brodafix pisze: 15 cze 2022, 8:52
wywiad środowiskowy ;)
do brodafix...wysłałam do Ciebie prywatnie małe zapytanie :)
ODPOWIEDZ