Integracja na forum

Wybrane tematy:
ŚDS a wywiady środowiskowe po 15.11.2021 JAK LICZYĆ FREKWENCJĘ W KLUBIE SENIORA Obok Lasu - dom opieki dla osób starszych Czy mogę skierowac do ŚDS klub seniora - czy może tam być oddelegowany pracownik socjalny OPS? ŚDS- likwidacja odpłatności a waloryzacja
~pracownik socjalny

Re: Integracja na forum

Post autor: ~pracownik socjalny »

Ja w nowym rozporządzeniu jakos nie widzę zmian na lepsze.
Pozdrawiam. :( :(
~pracownik socjalny

Post autor: ~pracownik socjalny »

Tak mało nas pracuje w ŚDS - szkoda :)
~pracownik ŚDS

Post autor: ~pracownik ŚDS »

Witam wszystkich.
Isabelle74
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Isabelle74 »

Witam:)
Isabelle74
~Monika

Post autor: ~Monika »

Witam serdecznie wszystkich
potrzebuję pomocy w zakresie napisania decyzji za odpłatność w ŚDS
jeśli ktoś ma wiedzę konkretną na ten temat i zechce napisać ( również podać wzór decyzji) będę bardzo wdzięczna.
~//

Post autor: ~// »

jak bardzo
~Piotr

Post autor: ~Piotr »

Witam
Piotr,ale nie pracuję w śdś tylko jestem osobą niepełnosprawną i powinien być uczestnikiem takiego śdś lub WTZ,pozdrawiam beti z Kujawsko pomorskiego,bo chyba sie znamy jesli się nie mylę.
Ale ja nie o tym.Ktoś może z was mi tu doradzi w kwestiach prawnych,a dokladnie co i w jakim zakresie psychicznie choremu inwalidzie się należy.
Pytam o to właśnie bo gdy idę do OPS-u,to mnie już się nic należy - taka jest odpowiedź.
Niestety zmuszony jestem prowadzić dzialalnosc godpodarcza,poniewaz dzieki pomocy sponsorow wydalem plyte.
Pani socjalna mówi że podobno zarabiam miliony wiec nie należy mi się.
moze ktos doradzi

Pozdrawiam
~zofia

Post autor: ~zofia »

cześć, jestem terapeutą zajęciowym nie ma u nas pracownika socjalnego ale mam nadzieje że nie jest to problem, aby korzystać z Państwa pomocy :) i wsparcia ;) jestem z dolnego ślązka,pozdrawiam wszystkich
ODPOWIEDZ