Irytujące komunikaty w CAS tylko dla mnie? - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 29 lis 2017, 9:06

Czy tylko mnie irytują nagminnie pojawiające się komunikaty w CASie: wolne miejsca w DPS, brak sprawozdań itp.

Ostatni przykład to ponaglenie w sprawie sprawozdań gdzie nawet jeszcze listopad się nie skończył... Czy oni w LUW mają płacone od wysłanej wiadomości i wykonanego telefonu?
Dlaczego telefonu? Bo już ostatnio przy jakiś tam sprawozdaniu odebrałem 3 dni przed terminem przekazania sprawozdania telefon z LUW z zapytaniem "dlaczego jeszcze nie przekazałem sprawozdania", grzecznie odpowiedziałem, że "mamy jeszcze 3 dni" a na następny dzień powtórka z rozrywki tj. 2 dni przed terminem przekazania sprawozdania ponowny telefon z LUW z zapytaniem "dlaczego jeszcze nie przekazałem sprawozdania", ja już zdenerwowany i chlapnąłem coś w stylu, że czegoś tu nie rozumiem bo po co te telefony ciągłe, przecież mamy jeszcze czas.

A tutaj wspomniana przeze mnie wiadomość:
Załączniki
CAS.PNG
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 29 lis 2017, 9:09

Za mało dałeś cenzury w tym pliku :)
voodoo
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 02 cze 2016, 10:23
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 29 lis 2017, 9:11

Mnie też te ponaglenia denerwują. Dają jakiś termin, ale w gruncie rzeczy chcą dane wcześniej.
Edysia185
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 18 kwie 2017, 7:33
Zajmuję się: SR

Napisano: 29 lis 2017, 9:13

W warmińsko-mazurskim mamy pod tym względem spokój tzn nie dzwonią i nie piszą do nas z UW celem szybszego uzupełnienia i przekazania sprawozdania.

Ale za to pojawiają się wiadomości w CAS o wolnych miejscach w DPS, o poszukiwaniu miejsc w DPS etc. Powinno być to zmodyfikowane bo ja jako obsługujący świadczenia nie interesuje mnie ten temat i taka wiadomość.
voodoo
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 02 cze 2016, 10:23
Zajmuję się: ŚW

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x