\"2010-04-29 20:44 Re: ja również podpisuje się
wysłane przez dzibar dnia 2010-04-29 20:44:21
dzibar
staly bywalec
mam jasno określony cel, tym celem są wysokie standardy życia w Polsce. Porządna edukacja, profilaktyka zdrowotna. I to jest cel do zrealizowania pod warunkiem, ze społeczeństwo będzie dobrze informowane, bedzie miało ogólny dostep do informacji i edukacji i bedzie świadome tego, że żyje w państwie demokratycznym, a nie totalitarnym i że jest wolność słowa i prawo i sprawiedliwość społeczna\"
dzibar bez Ciebie to ta Poklska PADNIE - szkoda, że minął czas na rejestracje list - masz już program wyborczy. POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja się nie obawiam, ze Polska beze mnie padnie duchu, robię tylko to co do mnie należy w miarę moich możliwości i z satysfakcją stwierdzam, ze móc to chcieć.
Polacy nie gęsi.....
Identyfikuję się z Dzidką, podobnie jak setki tysięcy ludzi. którzy wyszli na ulicę na wieść o katastrofie polskiego samolotu. Mam nadzieję, że społeczeństwo pójdzie do urn i tam wystawi rachunek rządzącym i Komorowskiemu. Wielu ludzi przejrzało na oczy i choć już ruszyła ponownie oszczercza kampania w mediach i prowadzona przez polityków PO, SLD i PSL mam nadzieję, że naród tym razem nie pozwoli się oszukać. Że tym razem nie dadzą okazji oszczercom i potwarcom ponownej okazji do przepraszania za podłość. Za podłość recydywistów, bo jeszcze nie pochowano wszystkich ofiar a oni już wrócili do swoich metod. Do okłamywania i zastraszania społeczeństwa. Straszenia tym, że normalność jest zagrożeniem dla społeczeństwa. Owszem jest zagrożeniem ale wyłącznie dla tych, którzy kręcą lody. Politycy skorzystali z bardzo prostego chwytu. Pomyśleli sobie, że wszystkim Polakom wmówią, że wszyscy mamy coś na sumieniu, to większość ze strachu nie pozwoli aby tym nielicznym, którzy na to zasłużyli wymierzono sprawiedliwość.