ja również podpisuje się
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: ja również podpisuje się
jak najbardziej, jak widać lista zasług jest długa, a wmawiano nam, że nic nie robił.
Dzidka
podpisuj skoro świt
a listy zasług tu nie widać
może Formu.ops. im L.K. pl
a listy zasług tu nie widać
może Formu.ops. im L.K. pl
\"2010-04-29 20:44 Re: ja również podpisuje się
wysłane przez dzibar dnia 2010-04-29 20:44:21
dzibar
staly bywalec
mam jasno określony cel, tym celem są wysokie standardy życia w Polsce. Porządna edukacja, profilaktyka zdrowotna. I to jest cel do zrealizowania pod warunkiem, ze społeczeństwo będzie dobrze informowane, bedzie miało ogólny dostep do informacji i edukacji i bedzie świadome tego, że żyje w państwie demokratycznym, a nie totalitarnym i że jest wolność słowa i prawo i sprawiedliwość społeczna\"
dzibar bez Ciebie to ta Poklska PADNIE - szkoda, że minął czas na rejestracje list - masz już program wyborczy. POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wysłane przez dzibar dnia 2010-04-29 20:44:21
dzibar
staly bywalec
mam jasno określony cel, tym celem są wysokie standardy życia w Polsce. Porządna edukacja, profilaktyka zdrowotna. I to jest cel do zrealizowania pod warunkiem, ze społeczeństwo będzie dobrze informowane, bedzie miało ogólny dostep do informacji i edukacji i bedzie świadome tego, że żyje w państwie demokratycznym, a nie totalitarnym i że jest wolność słowa i prawo i sprawiedliwość społeczna\"
dzibar bez Ciebie to ta Poklska PADNIE - szkoda, że minął czas na rejestracje list - masz już program wyborczy. POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja się nie obawiam, ze Polska beze mnie padnie duchu, robię tylko to co do mnie należy w miarę moich możliwości i z satysfakcją stwierdzam, ze móc to chcieć.
Polacy nie gęsi.....
Polacy nie gęsi.....

Dzidka
Identyfikuję się z Dzidką, podobnie jak setki tysięcy ludzi. którzy wyszli na ulicę na wieść o katastrofie polskiego samolotu. Mam nadzieję, że społeczeństwo pójdzie do urn i tam wystawi rachunek rządzącym i Komorowskiemu. Wielu ludzi przejrzało na oczy i choć już ruszyła ponownie oszczercza kampania w mediach i prowadzona przez polityków PO, SLD i PSL mam nadzieję, że naród tym razem nie pozwoli się oszukać. Że tym razem nie dadzą okazji oszczercom i potwarcom ponownej okazji do przepraszania za podłość. Za podłość recydywistów, bo jeszcze nie pochowano wszystkich ofiar a oni już wrócili do swoich metod. Do okłamywania i zastraszania społeczeństwa. Straszenia tym, że normalność jest zagrożeniem dla społeczeństwa. Owszem jest zagrożeniem ale wyłącznie dla tych, którzy kręcą lody. Politycy skorzystali z bardzo prostego chwytu. Pomyśleli sobie, że wszystkim Polakom wmówią, że wszyscy mamy coś na sumieniu, to większość ze strachu nie pozwoli aby tym nielicznym, którzy na to zasłużyli wymierzono sprawiedliwość.
no ojciec dyrektor i różne zakony na oddawanej ziemi nie kręcą lodów. SOC zejdź Ty na ziemię
Buhah Prześmiewco,
a zejdź Ty może na ziemię?
Do dziennikarzy...
https://www.youtube.com/watch?v=mGcUwhdM4Vg
a zejdź Ty może na ziemię?
Do dziennikarzy...
https://www.youtube.com/watch?v=mGcUwhdM4Vg
już dziennikarze walą na forum i patrzą co też Pan Cogito zawiesi\\buhahahahahaha
Oprócz ja również podpisuje się - HYdE PaRK przeczytaj również:
Magdalena Środa łączy?
ostatnie 15 sek.
i dobrze, co nagle to po diable
pomnik
Jakie Instucje Pomagaja Bylym Zona Dluznikow ?
firma
Cenzura
Tego po nim nie spodziewałem się
Precz z TVN
DZIBAR
POMOCY !!!
Proszę o radę...
pomoc
Pomoc od internałtów
Uwaga!!!
mgops strona