wszystko mam z duzych liter to ze przy wprowadzeniu to ok, ale jak podgladam wnioski wnioski w produkcji to tez sa duze litery wszystkie:( czy mzoe tak byc???
Też tak miałam. Wejdź w edycję wniosku, pierwszą literę imienia i nazwiska napisz z przytrzymaniem SHIFT. Reszte zostaw bez zmian.
Jak wejdziesz potem we wnioski do obsłużenia powinno byc już ok, przynajmniej u mnie tak było
u mnie to samo wszystko przy wprowadzaniu wniosku wpisywało z dużych liter, a potem przy zamówieniu wyszło mi nazwisko z dużej litery imię z małej, albo w tej samej rodzinie imię i nazwisko z dużej, ale problem w tym że na poziomie wnioski do obsłużenia tego nie było widać, a jak już było widać że jest źle to już nie szło tego poprawić. Czy Ktoś wie co na ten temat i dlaczego tak jest przecież na początku było wszystko OK -jeżeli w ogóle można powiedzieć co OK o tym programie .
no wlasnie w temacie "Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach...." tam ktos opisal o tych literach, że tak ma być, ze to jest ułatwienie dla nas :> wejdź sobie w ten wątek :>