a co w tym śmiesznego, u nas każdy ma ponad 200 środowisk, samochód do dyspozycji raz w tygodniu, jak czytam o 70 środowiskach to płakać mi się chce, to nie kpiny to fakt, kolezanka z pokoju ma teren wiejski i 230 srodowisk
Wy mówicie o aktywnych środowiskach? Nie wierzę. Miałem 98 i ledwo wyrabiałem ale to dlatego że wyły źle wytresowane. Co miesiąc przyłazili. Czasem kilka razy w miesiącu. A to na węgiel, a to na leki, odzież na zimę, środki czystości. Cwaniaki je.bane.
Też nie wierzę w taką ilość czynnych.
Oprócz środowisk , odbierania wniosków, terenu, pisania wywiadów jest inna praca w biurze, pisanie pism, wnoszenie wywiadów w komp., zespół interdyscyplinarny i dokumenty z nim związane, rozwiązywanie mniejszych i większych problemów klientów, kontakt z instytucjami ... .
Chyba, że z tych Waszych środowisk przychodzi kilkanaście miesięcznie lub pracujecie 24/24.
mam 85 czynnych + koordynowanie PAL , 9 NK, przy czym teren bardzo rozległy w stosunku do koleżanek. Jakoś to obrabiam, daje radę, czasami lepiej, czasami gorzej. Nie wierzę w ilość ponad 100 czy 180.