jak myślicie kiedy wejdą te zmiany ? - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 6    [ Posty: 51 ]

Napisano: 26 mar 2014, 16:28

Podobno minister Kamysz powiedział na komisji sejmowej, że do piątku będzie uchwalona ustawa
~ja

Napisano: 26 mar 2014, 16:29

tak wszystkim którzy w dniu 30.06 UTRACILI Z MOCY PRAWA (to miałam oczywiście na myśli)
~Ilona

Napisano: 26 mar 2014, 16:30

A nie mówiłem, jeszcze nie weszło w życie to cudeńko a już \"eksperci\" MPIPS się uaktywnili i zamiast się po orzeczeniu TK zapść pod ziemię obrażają ludzi pracujących miast i wsi na forum. Ewidentnie niedouczeni magistrowie prawa to pracują widać w MPiPS, bo nic innego nie wytłumaczy tych bubli.
Za chwilę nikt się nie połapie o co Wam chodzi w wymyślaniu coraz to nowszych konstrukcji prawnych i form obejścia tak naprawdę prostej sprawy: trzeba ludziom wypłacić to co się im słusznie należało a bezprawnie zabrało jakimś głupawym przepisem. Niedługo napiszecie, że ziemia jest płaska i podparta na czterech krokodylach i świadczenie dla opiekuna należy się tylko tym, którzy w to wierzą a na dowód tego pracownicy socjalni będą przeprowadzać z ludźmi spowiedź...
~Pitero

Napisano: 26 mar 2014, 16:31

Pitero nie pisze się bubli, pisze się dubli.
~Elmer

Napisano: 26 mar 2014, 16:35

jednak z odsetkami
~Emilka

Napisano: 26 mar 2014, 16:35

@ilona
wiem, tylko Cię doprecyzowałem, bo jest grupa osób, która do końca czerwca była uprawniona do SP, a nie nabędzie prawa do ZDO. Tylko na to chciałem zwrócić uwagę..

@Pitero
wolę Pratchetta
Świat jest zółwiem wspartym na czterech słoniach. :)
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Napisano: 26 mar 2014, 16:40

Ziemia nie może być kulą bo na dole i po bokach wszyscy by pospadali.
~west

Napisano: 26 mar 2014, 16:43

jak spadają to ich krokodyle jedzą.
Jak myślisz skąd się biorą te osoby zaginione? Nie uważały i spadły.

~Elmer

Napisano: 26 mar 2014, 16:44

na jaki okres bedzemy przyznawać?
~jula

Strona 4 z 6    [ Posty: 51 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x