Jak postąpić -pomóżcie - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 13 lip 2015, 10:17

W związku z wypłacanycm zasiłkiem rodzinnym wszczęłam postępowanie i wezwałam Panią do dostarczenia dokumentów gdy Pani zgłosiła, że córka jej , która jest w składzie rodziny podjęła pracę od miesiąca marca 2015r. Pani do dnia dzisiejszego nie dostarczyła zaświadczenia o zarobakch córki , tłumacząc ,że córka nie reaguje na tą sprawę i nie chce pobrać zaświadczenia. Dostarczyła tylko umowę o pracę. Co mam dalej robić .Pomóżcie!
tomek 1

Napisano: 13 lip 2015, 10:21

wstrzymać wypłatę - o ile wezwanie było pod groźbą wstrzymania. Jeżeli nie było pod groźbą wstrzymania to zrób to poprawnie.
Co wszczynałeś?
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 13 lip 2015, 10:44

W związku z wypłacanycm zasiłkiem rodzinnym wszczęłam postępowanie i wezwałam Panią do dostarczenia dokumentów gdy Pani zgłosiła, że córka jej , która jest w składzie rodziny podjęła pracę od miesiąca marca 2015r. Pani do dnia dzisiejszego nie dostarczyła zaświadczenia o zarobakch córki , tłumacząc ,że córka nie reaguje na tą sprawę i nie chce pobrać zaświadczenia. Dostarczyła tylko umowę o pracę. Co mam dalej robić .Pomóżcie!
tomek 1

Napisano: 13 lip 2015, 10:53

wszczęłam postępowanie w związku z wypłacanym zasiłkiem rodzinnym tak ogólnie.Wezwanie nie było pod grożbą wstrzymania wypłaty, ale wypłatę wstrzymałam w czerwcu tak poprostu usunęła m z listy. Pani wie że nie wpłynęły pieniażki i wie, że dochody przekraczają i nie kwalifikuje sie do dtego zasiłku od czasu kiedy córka podjęłą pracę tj. od marca 2015.
tomek 1

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x