jak uzyskac awans - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 05 lis 2011, 0:06

witam, czy normalnie otrzymujecie awans na kolejny szczebel ,, kariery\" czy macie pod górkę? U mnie to bicie głowa w mur.........
~xxx11

Napisano: 05 lis 2011, 0:15

a u nas z automatu - wiele zresztą nie ma do myślenia - awans w samorządowce wymaga tylko kalendarza.
~ale jaja

Napisano: 05 lis 2011, 0:18

u nas jest też jak w automacie:

młodszy wychowawca -nie wymaga stażu
wychowawca - 3 lata stażu
starszy - 5 lat (konieczne wyższe mgr)

~casus

Napisano: 05 lis 2011, 0:24

jak nie ma z automatu, to co........
~xxx11

Napisano: 05 lis 2011, 0:37

sprawdź w regulaminie o co chodzi u was, rzadko zdarza się by awans oparty był jedynie na widzimisiu dyrektora
~casus

Napisano: 05 lis 2011, 1:16

no a jak wyglada awans w placówkach prowadzonych przez stowarzyszenia lub caritas?to przysługuje każdemu czy tym co pracuja z KN?
~zosia

Napisano: 05 lis 2011, 9:45

W placówkach prowadzonych przez stowarzyszenia nie ma osób zatrudnionych z KN, a możliwości awansu przedstawia obowiązujący regulamin (ustalony przez Zarząd stowarzyszenia lub dyrektora placówki).
Prowadzimy placówkę w ramach stowarzyszenia i możliwości awansu są podobne jak u casusa
~Ewa

Napisano: 05 lis 2011, 23:35

u nas nie ma awansów,pracujemy cały czas jako wychowaca i tyle,moze nowy dyr cos zmieni:)
~zosia

Napisano: 05 lis 2011, 23:56

co ci da awans jak podwyżki płac w najniższej administracji czyli pomocy społecznej zostały zamrożone zwłaszcza z uwagi na inne wydatki budżetu
~ks

Napisano: 06 lis 2011, 10:20

w placówkach prowadzonych przez organizacje podwyżki nie sa z budżetu!a awans dałby mi satysfakcję ze ktos docenia moja pracę,jesli sa takie mozliwości to chciałabym z nich skorzystac tym bardziej ze moze kiedys trafie do placówki która akurat patrzy na stopien awansu czy wszystko rozbija sie wyłacznie o pieniądze?????:)
~zosia

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem