no ale jak sie adres zamieszkania rozni od tego kiedy byl wywiad przeprowadzony ? to nie ma to znaczenia?Percia pisze:Zaświadczenia wydajemy na wniosek osoby zainteresowanej. W druku wniosku o wydanie zaświadczenia, klient wpisuje swój adres. Na ten adres wystawiamy zaświadczenie i najczęściej nie wysyłamy lecz dajemy klientowi do ręki ( bo potrzebne na wczoraj).
Nasi klienci zmieniają adresy po 4 razy w roku, jak nie jesteś pewna czy to ta osoba, sprawdzasz po peselumarakuja pisze:no ale jak sie adres zamieszkania rozni od tego kiedy byl wywiad przeprowadzony ? to nie ma to znaczenia?Percia pisze:Zaświadczenia wydajemy na wniosek osoby zainteresowanej. W druku wniosku o wydanie zaświadczenia, klient wpisuje swój adres. Na ten adres wystawiamy zaświadczenie i najczęściej nie wysyłamy lecz dajemy klientowi do ręki ( bo potrzebne na wczoraj).
no ja wiem - ale jaki adrs wtedy piszecie na zaswiadczeniu? to chyba niewazne?hmm pisze: Nasi klienci zmieniają adresy po 4 razy w roku, jak nie jesteś pewna czy to ta osoba, sprawdzasz po peselu
Adres zawsze aktualny, nie jesteśmy od tego żeby wypisywać wszystkie adresy, bo znajdzie się nie jedna rodzina co ma ich kilka w roku.marakuja pisze:no ja wiem - ale jaki adrs wtedy piszecie na zaswiadczeniu? to chyba niewazne?hmm pisze: Nasi klienci zmieniają adresy po 4 razy w roku, jak nie jesteś pewna czy to ta osoba, sprawdzasz po peselu
no ja rozumiem, wiem ze aktualny ale jak jest taka sytuacja, ze tydzień temu był wywiad i decyzja przyznana pod adresem innym, a dzisiaj przychodzi po zaświadczenie i mowi ze mieszka gdzie indziej? to adres z wywiadu czy z wniosku o zaswiadczenie? bo mam takie sprawy i chce po prostu dobrze.hmm pisze: Adres zawsze aktualny, nie jesteśmy od tego żeby wypisywać wszystkie adresy, bo znajdzie się nie jedna rodzina co ma ich kilka w roku.