Jak wydajecie zaswiadczenia? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 14 maja 2014, 12:43

rodzina korzysta z pomocy ops. adres zameldowania inny niz adres zamieszkania. i jeszcze traz zmienili miejsce zamieszkania i przychodza po zaswiadczenie za ostatnie trzy miesiace to jaki adres piszencie ? ?
marakuja

Napisano: 14 maja 2014, 13:30

aktualny adres zamieszkania
aaa

Napisano: 14 maja 2014, 14:04

Zaświadczenia wydajemy na wniosek osoby zainteresowanej. W druku wniosku o wydanie zaświadczenia, klient wpisuje swój adres. Na ten adres wystawiamy zaświadczenie i najczęściej nie wysyłamy lecz dajemy klientowi do ręki ( bo potrzebne na wczoraj).
Percia

Napisano: 15 maja 2014, 7:47

Percia pisze:Zaświadczenia wydajemy na wniosek osoby zainteresowanej. W druku wniosku o wydanie zaświadczenia, klient wpisuje swój adres. Na ten adres wystawiamy zaświadczenie i najczęściej nie wysyłamy lecz dajemy klientowi do ręki ( bo potrzebne na wczoraj).
no ale jak sie adres zamieszkania rozni od tego kiedy byl wywiad przeprowadzony ? to nie ma to znaczenia?
marakuja

Napisano: 15 maja 2014, 7:55

marakuja pisze:
Percia pisze:Zaświadczenia wydajemy na wniosek osoby zainteresowanej. W druku wniosku o wydanie zaświadczenia, klient wpisuje swój adres. Na ten adres wystawiamy zaświadczenie i najczęściej nie wysyłamy lecz dajemy klientowi do ręki ( bo potrzebne na wczoraj).
no ale jak sie adres zamieszkania rozni od tego kiedy byl wywiad przeprowadzony ? to nie ma to znaczenia?
Nasi klienci zmieniają adresy po 4 razy w roku, jak nie jesteś pewna czy to ta osoba, sprawdzasz po peselu
hmm

Napisano: 15 maja 2014, 9:34

hmm pisze: Nasi klienci zmieniają adresy po 4 razy w roku, jak nie jesteś pewna czy to ta osoba, sprawdzasz po peselu
no ja wiem - ale jaki adrs wtedy piszecie na zaswiadczeniu? to chyba niewazne?
marakuja

Napisano: 15 maja 2014, 10:16

marakuja pisze:
hmm pisze: Nasi klienci zmieniają adresy po 4 razy w roku, jak nie jesteś pewna czy to ta osoba, sprawdzasz po peselu
no ja wiem - ale jaki adrs wtedy piszecie na zaswiadczeniu? to chyba niewazne?
Adres zawsze aktualny, nie jesteśmy od tego żeby wypisywać wszystkie adresy, bo znajdzie się nie jedna rodzina co ma ich kilka w roku.
hmm

Napisano: 15 maja 2014, 10:21

hmm pisze: Adres zawsze aktualny, nie jesteśmy od tego żeby wypisywać wszystkie adresy, bo znajdzie się nie jedna rodzina co ma ich kilka w roku.
no ja rozumiem, wiem ze aktualny ale jak jest taka sytuacja, ze tydzień temu był wywiad i decyzja przyznana pod adresem innym, a dzisiaj przychodzi po zaświadczenie i mowi ze mieszka gdzie indziej? to adres z wywiadu czy z wniosku o zaswiadczenie? bo mam takie sprawy i chce po prostu dobrze.
marakuja

Napisano: 15 maja 2014, 10:30

marakuja, Ty chyba masz problemy z myśleniem, ile razy można pytać o to samo, jak nie jesteś w stanie zrozumieć odpowiedzi innych proponuję zmienić pracę z umysłowej na fizyczną
pracownikk

Napisano: 15 maja 2014, 11:16

pracownik nie badz prostakiem. aktualny to aktualny ok. ale czy reguluje to jakis przepis ?
marakuja

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x