jakie macie dodatki z tytułu KDR

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
Kdr000

Re: jakie macie dodatki z tytułu KDR

Post autor: Kdr000 »

To chyba normalne, że oczekujemy jakiegoś dodatku za nowe obowiązki...
Ja wydałam 70 kart od 16.06 a dodatku jeszcze nie widać... :(
mariola123

Post autor: mariola123 »

ja będę miała wypłacony dodatek specjalny w każdym miesiącu w zależności od liczy wprowadzonych wniosków
prac. socjalny

Post autor: prac. socjalny »

A u mnie dorzucił do obowiązków, ale o dodatku cicho
IskaS

Post autor: IskaS »

Mariola a jak wysoki będzie dodatek i jak dużo masz kart? czy zależeć będzie to od ilości wniosków w danym miesiącu?
iza266

Post autor: iza266 »

Tak u nas to jest normalne dac roboty tym na dole a na gorze sie podzielą wynagrodzeniem za pracę.
My mamy zapieprzać i ci się śmieją.
Aga2014

Post autor: Aga2014 »

Hej
Ja też nie mam nic, nawet w zakresie czynności, ale biorę co leci, bo nie jest za ciekawie. Przyjęłam tylko 4 wnioski, muszę to nagłośnić
Kdr000

Post autor: Kdr000 »

iza266 u nas jest tak samo...
aga2385
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: aga2385 »

moje szefostwo ma dać mi na koniec roku kasę bo nie wiadomo ile wpłynie wniosków
milo

Post autor: milo »

Ja ustaliłem z dyrektor że dostanę dodatek za obsługę w kwocie 200 zł netto miesięcznie nie jest to dużo ale coś i mam nadzieję na dużo wniosków bo wtedy mają dodatek zwiększyć w grudniu aby nic nie zwracać :)
ala74

Post autor: ala74 »

U mnie dali dodatek 15% zasadniczej. Ale tak jak u aga2385 być może zwiększą na koniec roku żeby wykorzystać wszystkie środki, które są na ten cel przeznaczone. Zobaczymy jak będzie rozwijać się sytuacja.
ODPOWIEDZ