Jerry lub inny fachowiec- help!

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
~Spreed

Re: Jerry lub inny fachowiec- help!

Post autor: ~Spreed »

Emilka - a co z kartami zrobił ZI - zostały powołane GR ? - czy może w ogóle nie było ZI - bo wydaje mi się, że chłopaki i dziewczyny dobrze Ci radzą, ale nie wiemy jakie były decyzje ZI co do kart ?

~emilka

Post autor: ~emilka »

Dziękuję wszystkim za wszelką pomoc .
Spreed - na kartach z 2012 osiadł 2 cm kurz, nie było ZI, nie było Grup . Tak to zastałam - na szczęście w tych rodzinach nic tragicznego się nie wydarzyło- bo pewno oglądalibyście mnie w telewizji. Mózg mi się pali ale przy waszych wskazówkach - dam radę. Pozdrawiam cię .
Jerry- dzięki za wszystko i szacunek - być może jeszcze będę Was potrzebować..... Emilka.
~k

Post autor: ~k »

A Zespół macie?
~emilka

Post autor: ~emilka »

do ~k
teraz mamy- zespół z prawdziwego zdarzenia - jestem koordynatorem, no
trudno tak wyszło. Nawiązałam dobre relacje, współpracę z Policją- oni także jako młoda załoga objęli moją gminę i mają ochotę do współpracy, podtrzymuję stały kontakt z kuratorami-koordynatorem pieczy PCPR, szkołami. Za tydzień zamykam na ZI- 2 karty ( z 6 założonych odkąd przyszłam - tj. od 1,5 miesiąca) wszystko zgodnie z procedurą - tak jak chcę pracować.
~Spreed

Post autor: ~Spreed »

Nie wiem jak Panowie z forum do tego podejdą ale coś z tymi zaległymi kartami trzeba zrobić - ZI zbiera się nie rzadziej niż na kwartał więc moglibyście te karty podciągnąć pod posiedzenie i skoro nic się tam, nie dzieje stwierdzić brak zasadności podejmowania dalszych działań ponieważ przemoc ustała albo też założyć GR po to aby na I posiedzeniu stwierdzić czy przemoc jest nadal, jak nie to sprawy do zamknięcia - wiesz trzeba z tej sytuacji wyjść obronną ręką- Ty wiesz lepiej jak sytuacja wygląda.
ODPOWIEDZ