gdzie jest ta akutalizacja?? na stronie aktualizacji sygnity https://public.sygnity.pl/zabezpieczenie ... r-fa-st-dm nie ma zadnej informacji na ten temat, ja w systemie w administracji- lista aktualizacji systemu też nie mam nowej aktualizacji
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
juz mam i na stronie wyżej podanej też sie pojawiła informacja o aktualizacji wiec przepraszam zaraz bede pobierać i zobaczymy jak oni nam to PIĘKNIE stworzyli
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
jakoś dziwnie to napisali na stronie sygnity Zmiany dla Poziomu Gminy/Marszałek
1.Dodanie obsługi Zasiłku dla opiekuna należnego od 2013-07-01 do 2014-05-14 z naliczeniem odsetek.
ZDO należnego od 2013-07-01 do 2014-05-14 a ciekawego co z bieżącymi
Julian Tuwim
mają po.pieprzone tak, ze nie da się pracować.
Art. 2 ust.2 pkt 1 - okres od 2013-07-01 do 2014-04-30
art. 2 ust. 2 pkt. 2 - okres od 01.05.2014 do 14.05.14
Brak możliwości wprowadzenia na etapie wniosku wnioskowanego okresu np. w przypadku zgonu osoby wymagającej opieki.
Do tego przyznaje składkę zdrowotną za okres od 01.07.13
Masakra jakaś. Mam nadzieję, zę się szybko ograną z tym badziewiem.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett