Jestem dumny, że pracuję w pomocy społecznej! - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 5 z 8    [ Posty: 76 ]

Napisano: 29 sty 2014, 15:50

Chyba pojęłam :) No i jeszcze szybki kurs stwierdznia ciąż.
~Esia

Napisano: 29 sty 2014, 16:06

A ja nie jestem dumny dla mnie to niewdzięczna praca która wepływa bardzo źle na psychikę za marne grosze trzba miec stalowe nerwy i być miłym dla petentów kreatynów
~Klimek

Napisano: 30 sty 2014, 12:06

praca jak praca \"złotej\" roboty nie ma zawsze będzie jakieś ale . Do czego ma zastrzeżenie to wywiadologia i odpowiedzialność za cały świat :) i do zarobków pracuje 6 lat i ma rejon 120 czynnych osobników a kasa na łapę 1700 i jak to mówią d nie urywa :)
~666

Napisano: 30 sty 2014, 13:39

Fajny nik. Już cię lubię:P
~Adam

Napisano: 30 sty 2014, 16:10

Dowidziałam od swojej \"koleżanki\"z pracy, że w pomocy to złota robota i już w żadnej branży takiej pracy nie ma, bez problemów, w ciepełku i dobrze płatna, myślałam że krew mnie zaleje. Więcej pisać nie będę bo nie mogę.
~Zofia

Napisano: 30 sty 2014, 16:12

no i jeszcze pewno,że dajemy komu chcemy
~franek

Napisano: 30 sty 2014, 16:12

Zgadza sie za wyjątkiem \"dobrze płatna\".
~Adam

Napisano: 30 sty 2014, 16:41

Nie jest w stanie pojąć, jak można mieć 120 środowisk (rozumiem czynnych?). Gdzie tak pracują? U nas najwyżej 40 na pracownika, a i tak jest co robić.
~Pracownik socjalny

Napisano: 30 sty 2014, 16:52

Poważnie 40? To luksus. Pewnie mała wioska na wschodzie.
Ja przy 98 ledwo dawałem radę. Miałem w tym pakiecie 5 tzw. trudnych środowisk i to w sumie one zajmowały najwięcej czasu: upośledzone umysłowo rodzeństwo znoszące do baraku śmieci, mające na łbie komornika i kilkanaście kotów, koleś który nim go objąłem nadzorem przez kilkanaście miechów pobierał rentę o której nie poinformował mopsu, leżący dziadek który nie chciał być w dps i przywieźli go do zasyfionego mieszkania nieogrzewanego i jeszcze dwa środowiska których problemów juz nie pamiętam.

40 to luksus.
~Adam

Napisano: 30 sty 2014, 17:00

To to miałeś robotę. Całe szczęście,że dałeś radę,bo byśmy Cię zobaczyli w TVN.
~franek

Strona 5 z 8    [ Posty: 76 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x