nie mam czasu pisać na forum, odbieram telefony w sprawie pińćset, chyba odłączę kabelek

Na szczęście u mnie nie ma bezpośredniej linii z zewnątrzkawa i ciasto pisze:turururu turu 5 ciastek
nie mam czasu pisać na forum, odbieram telefony w sprawie pińćset, chyba odłączę kabelek
No co Ty, mnie jeszcze nikt nigdy nie pytał o rzeczy związane z pracą, czy to przy spotkaniach rodzinnych, wyjściu do sklepu czy gdziekolwiek indziejjazmopsu pisze:pracuję w małej mieścinie i teraz tu nie można spokojnie wyjść na miasto, bo gdy idę po dziecko do szkoły - pytanie o 500, jestem w szkole - pytanie o 500, idę na spacer - pytanie o 500 zł, jestem na zakupach - pytanie o 500 i to nie nie ważne że jestem w danym momencie z rodziną i chcę mieć chwile wytchnienia od tych świadczeń rodzinnych, ludzie nie szanują prywatnego czasu. Też tak macie?
Piszcie na emaila, który podali przy konsultacjach na stronie mpips. Ja mam taki zamiar.kb pisze:wzor wniosku powala... jesli tego nie zmienia to normalnie teksanska masakra pila motorowa