karta dla słuchacza kursu
karta dla słuchacza kursu
mam zapytanie, czy przyznalibyście KDR dla osoby powyżej 18 r. życia która jest słuchaczem kursu kwalifikacyjnego w zawodzie rolnik. Dodam że rodzina jest już w posiadaniu KDR a na te dziewczynę nie składali bo sie nigdzie nie uczyła.
Re: karta dla słuchacza kursu
A gdzie robi ten kurs? Moim zdaniem intotne jest to czy to jest szkoła czy tylko jakaś insytucja zajmująca się przeprowadzaniem kursów.
- kama_211
- Stażysta
- Zajmuję się: To i dużo, dużo więcej ...
- Kontakt:
Czy na kurs kwalifikacyjny w szkole: Technikum TEB Edukacja przysługuje KDR?
Na zaświadczeniu zawarto adnotację, że jest to: cyt. ,,pozaszkolna forma kształcenia ustawicznego", w weryfikacji MEN jest adnotacja przy tej szkole: nie przypisano do oddziału.
Od tego zależy przyznanie / nie przyznanie kart dla również pozostałej dwójki dzieci.
Nie widzę w Ustawie definicji szkoły / szkoły wyższej, podpowiedzcie proszę jak umotywować ew. decyzję odmowną? Jakimi artykułami?
Na zaświadczeniu zawarto adnotację, że jest to: cyt. ,,pozaszkolna forma kształcenia ustawicznego", w weryfikacji MEN jest adnotacja przy tej szkole: nie przypisano do oddziału.
Od tego zależy przyznanie / nie przyznanie kart dla również pozostałej dwójki dzieci.
Nie widzę w Ustawie definicji szkoły / szkoły wyższej, podpowiedzcie proszę jak umotywować ew. decyzję odmowną? Jakimi artykułami?
Sth like this

- ubu
- Podinspektor
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
zamiast użerać się z odmowami równie dobrze można przyznać karty wszystkim dzieciom, nieprzejrzystość przepisów w normalnych warunkach powinna działać na korzyść interesanta, pytanie czy my działamy w normalnych warunkach? 

"To err is human, to forgive is divine"
- kama_211
- Stażysta
- Zajmuję się: To i dużo, dużo więcej ...
- Kontakt:
Właśnie ja skłaniałabym się ku przyznaniu, bo przecież się uczy, i nachże ma cała trójka.
Jednak nauczona doświadczeniem i pracą na wariackich papierach wolę sama poszukać drugiego dna zanim to ono znajdzie mnie

Jednak nauczona doświadczeniem i pracą na wariackich papierach wolę sama poszukać drugiego dna zanim to ono znajdzie mnie

Sth like this

Oprócz karta dla słuchacza kursu - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
koszt za przedłużenie karty
rodzina zastępcza
Gwarancja drukarki
przedłużenie ważności karty dla studenta
czy karta jest obligatoryjna
Studia doktorancki
Konferencja Poznań
Czy karta należy się dziecku powyżej 18 roku życia gdy posia
Wydanie karty
Przyznawanie kart - do kiedy?
do kiedy przyznać kartę dla osoby do 18 r.ż.
ile policzyć?
Zbieranie dokumentów
Karta anulowana i utrata uprawnień
I co tu zrobić;/ - przedłużenie
POMOCY