karta dla słuchacza kursu

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
paula_2101

karta dla słuchacza kursu

Post autor: paula_2101 »

mam zapytanie, czy przyznalibyście KDR dla osoby powyżej 18 r. życia która jest słuchaczem kursu kwalifikacyjnego w zawodzie rolnik. Dodam że rodzina jest już w posiadaniu KDR a na te dziewczynę nie składali bo sie nigdzie nie uczyła.
asiek

Re: karta dla słuchacza kursu

Post autor: asiek »

A gdzie robi ten kurs? Moim zdaniem intotne jest to czy to jest szkoła czy tylko jakaś insytucja zajmująca się przeprowadzaniem kursów.
Awatar użytkownika
kama_211
Stażysta
Zajmuję się: To i dużo, dużo więcej ...
Kontakt:

Post autor: kama_211 »

Czy na kurs kwalifikacyjny w szkole: Technikum TEB Edukacja przysługuje KDR?
Na zaświadczeniu zawarto adnotację, że jest to: cyt. ,,pozaszkolna forma kształcenia ustawicznego", w weryfikacji MEN jest adnotacja przy tej szkole: nie przypisano do oddziału.
Od tego zależy przyznanie / nie przyznanie kart dla również pozostałej dwójki dzieci.

Nie widzę w Ustawie definicji szkoły / szkoły wyższej, podpowiedzcie proszę jak umotywować ew. decyzję odmowną? Jakimi artykułami?
Sth like this :| :?
Awatar użytkownika
ubu
Podinspektor
Zajmuję się: KDR
Kontakt:

Post autor: ubu »

zamiast użerać się z odmowami równie dobrze można przyznać karty wszystkim dzieciom, nieprzejrzystość przepisów w normalnych warunkach powinna działać na korzyść interesanta, pytanie czy my działamy w normalnych warunkach? 8-)
"To err is human, to forgive is divine"
Awatar użytkownika
kama_211
Stażysta
Zajmuję się: To i dużo, dużo więcej ...
Kontakt:

Post autor: kama_211 »

Właśnie ja skłaniałabym się ku przyznaniu, bo przecież się uczy, i nachże ma cała trójka.
Jednak nauczona doświadczeniem i pracą na wariackich papierach wolę sama poszukać drugiego dna zanim to ono znajdzie mnie :D :lol:
Sth like this :| :?
ODPOWIEDZ