karta dziennego pobytu
karta dziennego pobytu
czy w waszych placówkach prowadzi sie takie karty i jak one wyglądają? Dotychczas prowadziliśmy jedynie kartę obserwacji co miesięcznej, teraz mamy wprowadzić kartę dziennego pobytu. Proszę o pomoc.......
Re: karta dziennego pobytu
Witam.Kto takie cuda wymyślił i czy podał celowość?Oczywiście obowiązkowe są karty pobytu dziecka.Nie jestem w stanie udzielic pomocy w kwestii takiego absurdu.Gratuluje komuś pomysłu!
Dziennego pobytu? A co o tym mówi że ma być coś takiego?
Pierwsze słyszę . miesięczne to rozumiem ale dzienne.................?
Witam. Czegoś takiego nie zawiera żaden przepis prawny. Mogę się domyślać, iż chodzi o dokumentrację zajęć w danym dniu ale to tyczy tylko całej grupy. Obecnie prowadzi się kartę oceny sytuacji dziecka. Ostatnie rozporzadzenie nie określa jej wzoru. Każda placówka może wprowadzić swoją kartę lub opierać się na wzorze z poprzedniego rozporzadzenia. Obecnie jestem po kontroli z UW i doszliśmy do wniosku, że od oceny ilościoej (cyferki 1-5) wprowadzmy ocenę jakościową (opis). Pozdrawiam.
miesiecznie juz piszemy, oprócz niej ma byc ta karta pobytu
no włas nie nie wiem , ale wugląda a to,ze to wszystko co w w miesięcznej( zachowanie , kontakty zrodziną, szkołą, zdrowie)
W szpitalu są takie dzienne - temperatura kał ciśnienie - powodzenia
Fajne będą zespoły oceny dziecka i rodziny i pół tony kartek dziennych

Fajne będą zespoły oceny dziecka i rodziny i pół tony kartek dziennych

Oprócz karta dziennego pobytu - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Ilość pracowników
Urlop
wolne za spotkania stalego zespołu?
Nocki?
Zapraszam do wypełnienia ankiety :)
Zapraszam do wypełnienia ankiety :)
ciekawość:)
wyrównanie płac
czy pedagodzy mają zniżkę godzin w tygodniu w którym jest święto
czas pracy wychowawców na kartę nauczyciela
w jakim współzawodnictwie uczestniczą dzieci z ddz?
renta wychowanka
prośba o pomoc
Czy można pracować w MOW MOS ??
Domów Dziecka w Ośrodki lecznicze ?
Skreślenie z listy wychowanków