Karty pobytu dziecka w placówce opiek.wych
Re: Karty pobytu dziecka w placówce opiek.wych
Może sie nie mylisz:)ale mojej dyr sie tego nie da wytłumaczyć!!twierdzi ze musimy takie cos prowadzic bo jej zarzucono podczas ostatniej kontroli ze my nic nie robimy!!!!tzn nie piszemy nigdzie co robimy z dziecmi oprócz codziennych,stałych obowiązków
witam mam prośbe czy może mi ktoś z Was przesłać jedną wypełnioną karte pobytu....bo nie mam pojęcia jak to pisać, chodzi mi o wersję opisową.......bardzo proszę [email protected]
Już raz pisałam na ten temat ale powtórzę,karty zajęć specjalistycznych prowadzą s p e c j a l i ś c i a wychowawcy zajęcia opiekuńczo-wychowawcze.To tyle na ten temat.Pozdrawiam.
od 3lat nie widzialam u mnie w pracy karty zajec opiekunczo -wychowawczych.moze w innych placówkach tak jest ale nie w mojej!!!
Wychwawcy nie piszą kart z zajęć opiekuńczo-wychowawczych bo to przecież codzienna praca.Pewnie nie dość precyzyjnie napisałam.
chyba w każdej placówce jest inaczej:)
U nas to co robi wychowawca na dyżurze zapisuje w dzienniku zajęć.Każda grupa ma swój dziennik.Wiem jednak,że od kiedy jesteśmy w opiece ten dziennik jest nieobowiązkowy.
widocznie nam zamiast takiego dziennika p.dyr wprowadzila karty specjalistyczne!:)
prosze także o przesłanie mi karty pobytu dziecka [email protected] - z góry dziękuję
Bardzo proszę o wzór karty pobytu dziecka w świetlicy socjoterapeutycznej, jak ktoś może mi to podesłać do bardzo dziękuje. Oczywiście opisu takiej karty równiez nie posiadam
Pozdrawiam,
P
Pozdrawiam,
P
Oprócz Karty pobytu dziecka w placówce opiek.wych - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
konkubinat a opłata za pobyt dziecka w rodzinie zastępczej
a co to?
Porównanie płac z placówek
chcę pracować!
pytanko
grafiki 12-to godzinne
nowy regulamin
pomoc
Zajęcia dydaktyczne
Ośrodek socjoterapeutyczny
ciekawe co dalej
jak walczyć z znp