jutro jak pisałam wcześniej opalam się ... i nie ważne, że leje
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
CZŁOWIEKU TY UMIESZ CZYTAĆ JA NIE CHCE TEGO WZORU GDYBYM CHCIAŁA BYM SOBIE SKOPIOWAŁA TAM JEST MNÓSTWO BŁĘDÓW PROSZĘ FACHOWCÓW O SWOJE DECYZJE TAKICH JAK EWALU, IKS, KROSNOS, KB.
heiland CIEBIE TAM NIE BYŁO I NIE PODAWAJ MI BZDÓR
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Nowa.... jakbyś pisała wyraźniej (używała normalnej wielkości znaków, mniej emotów to może ktoś by zrozumiał o co Ci chodzi.
Tak to cóż, pozostaje mi tylko serdecznie Cię przeprosić za chęć pomocy, gdyż używałaś też po wymianie loginów/nicków słowa "i inni" co jest mylące...
No i życzyć powodzenia Ci w tym że ktoś Ci odpowie
Nowa.... jakbyś pisała wyraźniej (używała normalnej wielkości znaków, mniej emotów to może ktoś by zrozumiał o co Ci chodzi.
Tak to cóż, pozostaje mi tylko serdecznie Cię przeprosić za chęć pomocy, gdyż używałaś też po wymianie loginów/nicków słowa "i inni" co jest mylące...
No i życzyć powodzenia Ci w tym że ktoś Ci odpowie [/quote]
Wspaniale że się rozumiemy ma ktoś fachowa decyzję zależy mi na czasie POZDRAWIAM.
Emotikony są po to by je używać
Na podstawie art. 104, art. 107 § 1, Kodeksu Postępowania Administracyjnego z dnia 14 czerwca 1960 r. (t. j. : Dz.U. z 2013r. poz. 267 ze zm. ) , na podstawie art. 17, art. 20 ust. 3, art. 24 ust. 2a , ust. 4, art. 25 ust. 1 , art. 32 ust. 1a, ust. 1b, ust. 1c, ust. 1d, ustawy z dnia 28 listopada 2003 r. o świadczeniach rodzinnych (Dz. U. z 2013 r., poz. 1456 ze zm. ) w związku z art.1 pkt 1 lit. a, pkt 4, art. 2 , art. 4 ustawy z dnia 24 kwietnia 2014 r. o zmianie ustawy o świadczeniach rodzinnych (Dz. U. z 2014 r., poz. 559) , Zarzadzenia Nr .......... Burmistrza Miasta ..............