KB,EWALU,IKS i inni Mędrcy podzielcie się dec. zm. ŚP!PROŚBA - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 4    [ Posty: 36 ]

Napisano: 12 maja 2014, 12:50

Podzielcie się kto ma decyzje proszę o to Was serdecznie JA MAM ALE UWAŻACIE ŻE ZŁA WKJEJCIE SWOJĄ...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

>>>>>>>>>>>>> PROSZĘ<<<<<<<<<<
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nowa.....

Napisano: 12 maja 2014, 13:10

jutro :) jak pisałam wcześniej opalam się :roll: ... i nie ważne, że leje :roll:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 12 maja 2014, 13:11

Mędrca nie przypominam, ale na głównej stronie miałaś temat niżej niż swój ze wzorem.
Co byś nie szukała, proszę: viewtopic.php?f=9&t=207150020
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 12 maja 2014, 13:16

CZŁOWIEKU TY UMIESZ CZYTAĆ :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: JA NIE CHCE TEGO WZORU :!: :!: :!: GDYBYM CHCIAŁA BYM SOBIE SKOPIOWAŁA TAM JEST MNÓSTWO BŁĘDÓW PROSZĘ FACHOWCÓW O SWOJE DECYZJE TAKICH JAK EWALU, IKS, KROSNOS, KB.

heiland CIEBIE TAM NIE BYŁO I NIE PODAWAJ MI BZDÓR :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :x :x :x :x :x :x
Nowa....

Napisano: 12 maja 2014, 13:19

o matko i córko ... aż się zaczerwieniłam :oops:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 12 maja 2014, 13:21

Nowa-spokojnie , tylko spokój Cie uratuje .......Moge wkleic swoja , ale nie wiem czy chcesz moja .....hmmm.....
nowaja

Napisano: 12 maja 2014, 13:26

ewalu pisze:o matko i córko
To samo pomyślałem w pierwszym momencie...

Nowa.... jakbyś pisała wyraźniej (używała normalnej wielkości znaków, mniej emotów to może ktoś by zrozumiał o co Ci chodzi.
Tak to cóż, pozostaje mi tylko serdecznie Cię przeprosić za chęć pomocy, gdyż używałaś też po wymianie loginów/nicków słowa "i inni" co jest mylące...
No i życzyć powodzenia Ci w tym że ktoś Ci odpowie :D
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 12 maja 2014, 13:43

Nowa.... jakbyś pisała wyraźniej (używała normalnej wielkości znaków, mniej emotów to może ktoś by zrozumiał o co Ci chodzi.
Tak to cóż, pozostaje mi tylko serdecznie Cię przeprosić za chęć pomocy, gdyż używałaś też po wymianie loginów/nicków słowa "i inni" co jest mylące...
No i życzyć powodzenia Ci w tym że ktoś Ci odpowie :D[/quote]

Wspaniale że się rozumiemy ma ktoś fachowa decyzję zależy mi na czasie POZDRAWIAM.
Emotikony są po to by je używać :D

NOWAJA dawaj jak masz.
NOWA.....

Napisano: 12 maja 2014, 13:59

Na podstawie art. 104, art. 107 § 1, Kodeksu Postępowania Administracyjnego z dnia 14 czerwca 1960 r. (t. j. : Dz.U. z 2013r. poz. 267 ze zm. ) , na podstawie art. 17, art. 20 ust. 3, art. 24 ust. 2a , ust. 4, art. 25 ust. 1 , art. 32 ust. 1a, ust. 1b, ust. 1c, ust. 1d, ustawy z dnia 28 listopada 2003 r. o świadczeniach rodzinnych (Dz. U. z 2013 r., poz. 1456 ze zm. ) w związku z art.1 pkt 1 lit. a, pkt 4, art. 2 , art. 4 ustawy z dnia 24 kwietnia 2014 r. o zmianie ustawy o świadczeniach rodzinnych (Dz. U. z 2014 r., poz. 559) , Zarzadzenia Nr .......... Burmistrza Miasta ..............

Nowa - słaby start :D , pzdr.
nowaja

Napisano: 12 maja 2014, 14:02

W podstawie prawnej brakuje art. 2 ustawy o zmianie ustawy.

ALE TYLKO PODST. PRAWNA MASZ WIĘCEJ NIE MASZ DECYZJI?? POUCZENIE UZASADNIENIE? :?:
Nowa....

Strona 1 z 4    [ Posty: 36 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x