kolejność

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
poool

kolejność

Post autor: poool »

Proszę mi powiedzieć jaka powinna być prawidłowa kolejność pism. Sprawa wygląda następująco: pobierałam 500+, napisałam prośbę u uchylenie po kilku dniach dostałam decyzję uchylającą.Co będzie teraz?wiem że za jeden miesiąc muszę zwrócić świadczenie.Dziękuję za odpowiedź z góry. :)
poool

Re: kolejność

Czy znajdzie się ktoś kto odpowie na moje pytanie?
madzia11

Post autor: madzia11 »

a skąd wiesz, że musisz zwrócić świadczenie za jeden miesiąc? i czy pracownik tez o tym wie?
poool

Wiem to od pracownika interesuje mnie to jaka będzie kolejność rzeczy.Czy mogę wpłacić to co mam do zwrotu już teraz czy muszę na jakieś pismo czekać ile mam odsetek.
ew@1

Post autor: ew@1 »

Wiesz ... moim zdaniem najprościej będzie zwrócić się z tym pytaniem do pracownika instytucji, która zajmuje się Twoją sprawą ... my nie znamy szczegółów i możemy być kiepskimi doradcami ...
Wiesz mi, że pracownik merytoryczny też chce jak najszybciej zamknąć sprawę jeśli są jakieś zwroty z tytułu nienaleznie pobranych świadczeń
pozdrawiam
poool

Dziękuję pięknie pozdrawiam i życzę miłego dnia. :)
ODPOWIEDZ