01.04.2015r wysłałam zapytanie do komornika czy dłużnik płaci przez okres 6 miesięcy 50% zasądzonych alimentów. Komornik odpisał ze w marcu była wpłata, ale nie 50% zasądzonych alimentów.
Następnie w związku tym ze dłużnik nie wstawił się w wyznaczonym terminie do PUP został wyrejestrowany. Zobowiązałam go do zarejestrowania się i nie zarejestrował się.
Czy mogę wszcząć postępowanie bez pisania zapytania do komornika czy płaci 50%?
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////