Komory chłodnicze gastronomiczne
-
- Praktykant
- Posty: 31
- Rejestracja: 02 cze 2025, 8:43
- Zajmuję się: taki tam
- Kontakt:
Komory chłodnicze gastronomiczne
Zbieram informacje przed otwarciem kuchni cateringowej – będzie potrzeba komory chłodniczej, ale nie za dużej. Zastanawiam się, jakie rozwiązania są dobre dla gastronomii, gdzie sprzęt pracuje codziennie.
-
- Praktykant
- Posty: 31
- Rejestracja: 02 cze 2025, 11:13
- Zajmuję się: bezrobociem
- Kontakt:
Re: Komory chłodnicze gastronomiczne
Jeśli to gastronomia, to kluczowe będzie dobre wejście (nie za wąskie), łatwo zmywalne wnętrze i oczywiście utrzymanie odpowiedniej temperatury. Sporo producentów to oferuje, ale tu masz dość konkretną ofertę: https://aifoglassdoors.com/pl/produkty/ ... hlodnicze/. Mają rozwiązania z płyt warstwowych, opcje z drzwiami przesuwnymi i prostą konserwacją. Modułowa konstrukcja daje możliwość dopasowania do dostępnej przestrzeni w kuchni czy zapleczu. W opisie zwracają uwagę też na kwestię izolacji.
Oprócz Komory chłodnicze gastronomiczne - HYdE PaRK przeczytaj również:
Terminal w programie polska bezgotówkowa
Biurka z regulacją w biurze
Atopowe zapalenie skóry na głowie
Jak zabrać się za odchudzanie
Rzeszów ginekolog
Rekuperacja
Prezent na ślub
Clematis na balkon
Rolety wewnętrzne czy zewnętrzne?
Tłumaczenie dokumentow sądowych
Wykończenie tarasu jakie rozwiązanie?
Kamery do domu
Czy ktoś z Was robił Via delle Bocchette w Brencie?
Pożyczka na próbę nawet 10.000zł
Biurko z regulacją wysokości
Catering do biura Katowice