Koniec aplikacji mKDR - Karta Dużej Rodziny

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 15 cze 2021, 9:10

Pieńkowa Dama pisze:
15 cze 2021, 9:06
Hej, mam pytanie odnośnie aplikacji KDR. Nowe osoby, które składają wnioski teraz będą miały kartę elektroniczną na m obywatel, a co z osobami, które już mają wydane karty i korzystają z aplikacji KDR? Nie znalazłam nigdzie informacji, że aplikacja miałaby nie działać. Z przepisów wynika, że aplikacja będzie nadal, chyba że coś źle czytam :mrgreen: . Na stronie ministerstwa jest informacja o zmianach ale tak, jakby to dotyczyło nowych wniosków :?: Skąd więc ta informacja, o końcu aplikacji KDR?
Zgodnie z informacją m.in. UW "aplikacja mKDR zostanie zamknięta z końcem czerwca 2021 r.". Każdy posiadacz aktywnej karty (niezależnie, czy posiadał kartę w formie tradycyjnej, elektronicznej, czy obu) - będzie mógł wyświetlić ją w aplikacji mObywatel.

Pozdrawiam
lukas19861
Referent
Od: 04 kwie 2019, 12:43
Zajmuję się: KDR, OP3 i nie tylko :)

Napisano: 15 cze 2021, 9:29

lukas19861 pisze:
15 cze 2021, 9:10
Pieńkowa Dama pisze:
15 cze 2021, 9:06
Hej, mam pytanie odnośnie aplikacji KDR. Nowe osoby, które składają wnioski teraz będą miały kartę elektroniczną na m obywatel, a co z osobami, które już mają wydane karty i korzystają z aplikacji KDR? Nie znalazłam nigdzie informacji, że aplikacja miałaby nie działać. Z przepisów wynika, że aplikacja będzie nadal, chyba że coś źle czytam :mrgreen: . Na stronie ministerstwa jest informacja o zmianach ale tak, jakby to dotyczyło nowych wniosków :?: Skąd więc ta informacja, o końcu aplikacji KDR?
Zgodnie z informacją m.in. UW "aplikacja mKDR zostanie zamknięta z końcem czerwca 2021 r.". Każdy posiadacz aktywnej karty (niezależnie, czy posiadał kartę w formie tradycyjnej, elektronicznej, czy obu) - będzie mógł wyświetlić ją w aplikacji mObywatel.

Pozdrawiam
" mój UW" (warmińsko-mazurskie) napisał tylko, że 8 czerwca zostanie zablokowana możliwość zamawiania kart elektronicznych, które są wyświetlane w aplikacji mKDR, ale nie ma słowa o tym, że osoby korzystające już z aplikacji utracą do niej dostęp.
Dziękuję z odpowiedź i pozdrawiam.
Pieńkowa Dama
Stażysta
Od: 01 cze 2015, 12:19
Zajmuję się:

Napisano: 16 cze 2021, 10:13

jak teraz zalogować się do aplikacji mKDR. Chcę wprowadzić wniosek i nie mohę się zalogować na moje stare hasła . Mam logować się na obywatel. nie mam jak dostać sie do aplikacji . Nie mam jak pracować . Ktoś pomoże
Ewagops
Stażysta
Od: 24 kwie 2019, 14:59
Zajmuję się: pomoc społeczna

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem