kontrakt - Wzory pism

Strona 1 z 15    [ Posty: 143 ]

Napisano: 16 maja 2007, 11:46

bardzo proszę o podesłanie wzoru kontraktu socjalnego pilne z góry fdziękuję
~anka

Napisano: 16 maja 2007, 11:52

sa orginalne druki kiedy wprowadzono kontrakt
~Aga

Napisano: 16 maja 2007, 11:52

może podaj maile, łatwiej będzie :)
FX
Stażysta
Od: 26 lis 2006, 11:40
Zajmuję się:

Napisano: 16 maja 2007, 12:06

~anka

Napisano: 27 cze 2007, 12:57

bardzo proszę o wzór kontraktu socjalnego, jak wypełniacie prosz e przykład. mój adres [email protected]
~ula

Napisano: 27 cze 2007, 16:43

Jak często używacie kontraktów?
Chciałabym dowiedzieć się jak to jest w innych ośrodkach. Ja staram się zawierać je w sytuacjach gdy mogę cokolwiek wywalczyć. Jednakże mój kierownik zaleca nam (wręcz nakazuje) zawieranie kontraktów z każdym. No i w tym momencie mamy na \"pieńku\". Kontrakt jest przecież dla pracownika socjalnego a nie dla kierownika. Jeśli będziemy nimi szastać na prawo i lewo to znów nie będziemy mieli żadnej broni.
~EWA

Napisano: 28 cze 2007, 11:31

5 kontraktów na rok to jest sukces, ewentualnie 10 ale nie wolno prowadzić masówki! ZABRONIONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stosować metody małych kroków - krótkie, małe problemy.
Unikać kontraktów z klientami roszczeniowymi i trudnymi.
Nie zawierać z chorymi, niepełnosprawnymi, z osobami ubezwłasnowolnionymi - art. 92 kod. cywilnego, dla niepełnosprawnych praca to przywilej ale praca może przyczynić się do poprawy war. materialnych.
Przy celówkach sporadycznie nie zawierać jak i w klęskach żywiołowych.
Kontrakt z rodziną jest bardzo trudny, zawierać z osobą.
Tak więc twój szef robi bardzo poważny błąd - chyba nie zna zasad zawierania kontraktów - proponuję wysłać na szkolenie.
~nuna

Napisano: 28 cze 2007, 11:35

Aha - stanowisko prawników - MUSIMY czy MOŻEMY zawierać kontrakty więc odpowiadam MOŻEMY.
~nuna

Napisano: 29 cze 2007, 10:17

Mój kierownik zna tylko słowo MUSIMY. Idzie na ilość a nie na jakość, bo trzeba wykazać się w sprawozdaniach. A wysłać ją na szkolenie? Już po mnie.
~EWA

Napisano: 29 cze 2007, 16:35

proszę o wzór kontraktu podaję adres
[email protected]

~Jola S

Strona 1 z 15    [ Posty: 143 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x