kontrakt - Wzory pism

Strona 14 z 15    [ Posty: 143 ]

Napisano: 28 sty 2010, 15:26

Witam, ja także zaczynam jako pracownik socjalny i także byłabym wdzięczna za przesłanie mi przykładu wypełnionego kontraktu z osobą bezrobotną, dziękuje i pozdrawiam [email protected]
~Becia

Napisano: 30 sty 2010, 22:51

\"Czy z osobą psychicznie chorą można zawierać kontrakt? \"

Lepiej tego nie robić a jak jest ubezwłasnowolniona nie masz takiej możliwości.
~jsmp

Napisano: 24 mar 2010, 22:55

Witam i bardzo proszę o przesłanie mi przykładowego wypełnionego kontaktu socjalnego ma adres [email protected]
Jest mi to niezbedne do wykladów na I roku studiów
z góry dziękuję i proszę o pomoc.
~Ania

Napisano: 06 kwie 2010, 14:43

Witam proszę o przesłanie mi przykładowego wypełnionego kontaktu socjalnego [email protected] l góry dziękuję
~ana

Napisano: 26 kwie 2010, 0:58

Witam
Bardzo proszę o przesłanie mi przykładowego wypełnionego kontraktu socjalnego z alkoholikiem lub osobą bezrobotną . Dla mnie jest to czarna magia.
Pomóżcie proszę, pozdrawiam. [email protected]
Kasia
~Kasia
VIP
Od: 29 mar 2007, 16:54
Zajmuję się:

Napisano: 30 sie 2010, 16:07

Witam serdecznie
Bardzo proszę o przesłanie mi przykładowego wypełnionego kontraktu socjalnego z alkoholikiem lub osobą bezrobotną .
Pomóżcie proszę, pozdrawiam
[email protected]
~Krysia

Napisano: 11 wrz 2010, 13:31

Bardzo bardzo proszę o przesłanie przykładowego wypełnionego kontraktu socjalnego
Pozdrawiam
[email protected]
~Mariusz

Napisano: 21 sty 2011, 20:38

LUDZIE ALBO JESTEŚCIE LENIWI ALBO KUPILIŚCIE SOBIE WYKSZTAŁCENIE... SWOJĄ DROGĄ CIEKAWI MNIE JAK MOŻNA ZOSTAĆ PRACOWNIKIEM SOCJALNYM I NIE UMIEĆ WYPEŁNIĆ KONTRAKTU SOCJALNEGO... TO TAK JAKBY NAUCZYCIEL W SZKOLE NIE WIEDZIAŁ CO MA WPISYWAĆ W RUBRYKI DZIENNIKA.
~ŻENADA

Napisano: 12 maja 2011, 16:39

Bardzo bardzo proszę o przesłanie przykładowego wypełnionego kontraktu socjalnego
Bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam
[email protected]
~Mikołaj

Napisano: 14 maja 2011, 2:53

Cześć
Proszę o wysłanie mi przykładowo wypełnionego kontraktu na e-mail [email protected] Z góry dziękuję ślicznie ! :))) Pozdrawiam
~Oliwia

Strona 14 z 15    [ Posty: 143 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x