WitaM
klient nie przejawia chęci odjęcia jakiegokolwiek zatrudnienia, a nie ma ku temu żadnych przeszkód (no może poza dojazdem. Ta przeszkoda urosła w oczach klienta do problemu nie do pokonania). Chcę zawrzeć z klientem kontrakt (Chcę tylko żeby zaczął szukać pracy, stażu ewentualnie szkolenia w PUP). I chcę jako cel główny podać zmianę sytuację zawodową klienta.
W celu szczegółowym chcę podać podjęcie zatrudnienia, podjęcie stażu lub podjęcie udziału w szkoleniu.
Moje działania to:
przekazanie ofert pracy (wydruk ze strony PUP lub z innych stron z ogłoszeniami z ofertami pracy).
pismo do PUP o przedstawienie klientowi oferty pracy, stażu lub udziału w szkoleniu.
umożliwienie klientowi skorzystania z faxu lub kserokopiarki w celu skompletowania dokumentacji niezbędnej do aplikacji o zatrudnienie.
Działania klienta:
- przyjęcie propozycji pracy, stażu lub udziału w szkoleniu proponowanych przez PUP
- poszukiwanie pracy
I teraz pkt VII
klient będzie przedstawiał kserokopię dokumentów (tj. CV, podanie o pracę , List motywacyjny itp.) z potwierdzeniem przyjęcia przez zakład pracy.
Czy powinnam coś jeszcze dodać?