kontrola DE a zgodnośc z orginałem
kontrola DE a zgodnośc z orginałem
jak mieliście kontrolę DE to sprawdzali pieczątkę za zgodność kserokopii z oryginałem ? bo nie wiem czy taka pieczątka powinna być na kserze umowy kompleksowej czy nie?
Re: kontrola DE a zgodnośc z orginałem
tak sprawdzali ja na szczęście miałam stawiane "za zgodność"
a na co jeszcze zwracali uwagę ? a robiliście metryki do decyzji zmieniających? jeśli tak to jak one wyglądał : przygotowanie decyzji zmieniającej- zatwierdzenie decyzji- przesłanie decyzji do wysłania może być?
Wnioskodawca zobowiązany jest dostarczyć KOPIE umowy z Zakładem energetycznym,a nie kopie potwierdzona za zgodnosc z oryginalem. Jak mozna potwierdzic za zgodnosc cos czego w oryginale nie widze? No chyba ze ludek przyniesie oryginal umowy i ja osobiscie go kseruje.
kmf pisze:Wnioskodawca zobowiązany jest dostarczyć KOPIE umowy z Zakładem energetycznym,a nie kopie potwierdzona za zgodnosc z oryginalem. Jak mozna potwierdzic za zgodnosc cos czego w oryginale nie widze? No chyba ze ludek przyniesie oryginal umowy i ja osobiscie go kseruje.
dokładfnie, ja nie potwierdzam za zgodność z oryginałem

Oprócz kontrola DE a zgodnośc z orginałem - Dodatek energetyczny przeczytaj również:
zwrot DE przy zwrocie DM
wypowiedzenie umowy
Zgon wnioskodawcy
podstawa prawna
zgon wnioskodawcy zwrot DE pobranego przez rodzinę
pomocy?
Cena energii
usunięcie decyzji proszę o pomoc
podstawa prawna
Od kiedy DE? pilne
rozwiązanie umowy z dostawcą energii
dod.energetyczny na konto