koordynacja- dokumenty z empatii
-
- Referent
- Zajmuję się: św
- Kontakt:
koordynacja- dokumenty z empatii
Witam mam pytanie jak robicie wysyłając wniosek z zapytaniem czy zachodzi koordynacja. Chodzi mi o wniosek na pierwsze dziecko czy dostarczacie również pity i umowy o prace. czy przetłumaczone muszą być dokumenty i czy dokumenty z empatii zus i us też dołączacie. Dotychczas wysyłałam wniosek bez dochodu więc chcę się upewnić . Proszę o podpowiedź
-
- Referent
- Zajmuję się: św
- Kontakt:
Re: koordynacja- dokumenty z empatii
nikt nic?????
- Szarak
- VIP
- Zajmuję się: Multitasking
- Kontakt:
Re: koordynacja- dokumenty z empatii
Jeżeli wniosek na pierwsze dziecko masz to zbierasz dokumenty i wysyłasz takie same jakich ty byś wymagała by móc rozpatrzyć ten wniosek i wypłacać. Dokumenty w języku obcym nie muszą być tłumaczone wystarczy tylko spisać dobrze oświadczenie z wnioskodawcą. Jak były pity-11 to wysyłam , jak ktoś da mi rozliczenie z zagranicy np za 2017 r. też wysyłam ale na to dodatkowo mam oświadczenie ile wynosił dochód. Dochód uzyskany nawet jak mam kwitek z zza granicy oświadczenie pod to ile wynosiło.grosiki pisze:Witam mam pytanie jak robicie wysyłając wniosek z zapytaniem czy zachodzi koordynacja. Chodzi mi o wniosek na pierwsze dziecko czy dostarczacie również pity i umowy o prace. czy przetłumaczone muszą być dokumenty i czy dokumenty z empatii zus i us też dołączacie. Dotychczas wysyłałam wniosek bez dochodu więc chcę się upewnić . Proszę o podpowiedź
Oprócz koordynacja- dokumenty z empatii - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Ministerstwo Finansów nie działa.
wydruk wniosku w Internet Explorer
Strajk pracowników socjalnych - a my pracownicy świadczeń to
Wniosek złożony w lutym, a karta pobytu od marca
Czy wysyłaliście już uwagi do projektu zmian w 500+?
od kiedy przyznać SW orzeczenie o niepełnosprawności
decyzja odmowno-przyznająca a koordynacja
Czy wysłać wniosek do Wojewody?
Sprawozdanie resortowe - jak robicie?
dotyczy zaświadczenia od pracodawcy
Pozew o rozwód z wnioskiem o zabezpieczenie
zmiana miejsca zamieszkania, a koordynacja
Dziecko pełnoletnie a decyzja
Przekazanie wniosku do innego ośrodka a brak wydanej decyzji
rozłożenie na raty a tytuł wykonawczy?
Panna, brak alimentów, wezwanie i .....