Wpłynął wniosek elektroniczny z zaznaczonymi punktami: przebywam poza granicami kraju i członek rodziny przebywa poza granicami kraju...
Rodzinka faktycznie mieszka za granicą (informacja za pośrednictwem poczty pantoflowej)
Drukuje taki wniosek i wysyłam do Marszałka czy np. pisze do nich maila (tel nie odbierają) żeby wskazali miejsce pobytu za granicą i wtedy wysyłam.
Przez empatię nie da się/ nie umiem przesłać wniosku chociaż jest coś takiego jak PRZEKIERUJ.
Proszę porady.
Koordynacja jak to rozgryść
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
Re: Koordynacja jak to rozgryść
odmowa z art 1 ust. 3
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
a jaka tu koordynacja? koordynacja to jest jak wnioskodawca mieszka w PL a członek jego rodziny przebywa za granicą
A ja wysłałem do ROPSu (wniosek przesłany elektronicznie ale jako że mieliśmy problemy z serwerem, empatią etc to Sygnity nam go przesłało w formie .pdf)
. Będą mieli ze mnie ubaw ale cóż, świeżak w tych sprawach jestem (dodam że kobieta wnioskuje tylko na drugie dziecko).

ja wysłałam do ROPS taki sam wniosek, bo dzwoniłam i ONI TEZ CHCĄ ZEBY WYSYŁAĆ WNIOSKI, NIE MOŻNA SAMEMU WYDAWAĆ DECYZJI Z WNIOSKEIM Z ZAGRANICZNYMI DANYMI,
DODAJE DZWONIŁAM DO ropsu I KAZALI PRZESŁAĆ
DODAJE DZWONIŁAM DO ropsu I KAZALI PRZESŁAĆ
Oprócz Koordynacja jak to rozgryść - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Od kiedy liczymy odsetki od nienależnie pobranego świadczeni
wprowadźcie zmiany do sprawozdania w CAS
składki Krus
Do Pana Tomka
alimenty
dochód dziecka
Wniosek na 500 + wpłynął z ZK
małżeństwo polka i ukrainiec
ROPS na jedno dziecko brak koordynacji
?
piecza
wniosek, ROPS, rezygnacja