KOORDYNATORZY RODZINNEJ PIECZY ZASTĘPCZEJ - Stare tematy

Strona 5 z 7    [ Posty: 62 ]

Napisano: 21 kwie 2012, 1:01

do ~marysia
czy możesz podać nam link do tego rozporządzenia?
~sofia

Napisano: 16 maja 2012, 12:08

Witam!
Właśnie otrzymałam informację że zostałam koordynatorem, fajnie będę miała tylko 9 rodzin, fakt, że porozrzucane po całym powiecie no ale to nie jest największ problem. Ja na razie nic nie wiem o tej pracy co tak naprawdę robi koordynator tak w praktyce bo ustawę znam no lae z niej tak naprawdę nic nie wynika. mam przygotować jakiś dziennik zajęć ale nie mam pojęcia co tam wpisać przecież nawet nie znam jeszcze tych rodzin.heeelp.
~Poli

Napisano: 16 maja 2012, 15:04

widzę już pierwsze efekty WASZEJ PRACY KOORDYNATORZY -,,SZTUKA DLA SZTUKI,,
~kp

Napisano: 17 maja 2012, 17:18

Ja właśnie składam podanie na koordynatora.Trzeba złożyć też pisemną koncepcję pracy własnej na stanowisku koordynatora rodzinnej pieczy zastępczej,
uwzględniającą metodologię pracy z dzieckiem i rodziną zmierzającą do opracowania planu
pomocy dziecku- nie wiem jak to napisać pomocy:P)
~Ola

Napisano: 17 maja 2012, 23:11

najlepiej w formie eseju:)
~Ala

Napisano: 05 wrz 2012, 16:01

Hej
A jak tam u was z zarobkami bo u mnie najniższa krajowa i nic pozatym. Trochę to demotywuje.
~renia

Napisano: 05 wrz 2012, 17:11

u mnie jest płacone od rodziny 150 zł. złożenie rachunku następuje po sprawozdaniu na podstawie którego przyznawane nam są pensje
~aga

Napisano: 07 gru 2012, 0:20

co się stało z tym forum dlaczego nikt już nic nie pisze???? Gdyby jednak ktoś zajrzał to jak się pisze sprawodanie roczne?
~Poli

Napisano: 08 gru 2012, 14:17

o sprawozdaniach jest osobny wątek
~...

Napisano: 09 sty 2013, 11:06

coś tu grozą wieje! ja pracuje na etat mam 27 rodzin samochód do dyspozycjii i normalną wypłatę!
~emi

Strona 5 z 7    [ Posty: 62 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x