KOORDYNATORZY RODZINNEJ PIECZY ZASTĘPCZEJ

~sofia

Re: KOORDYNATORZY RODZINNEJ PIECZY ZASTĘPCZEJ

Post autor: ~sofia »

do ~marysia
czy możesz podać nam link do tego rozporządzenia?
~Poli

Post autor: ~Poli »

Witam!
Właśnie otrzymałam informację że zostałam koordynatorem, fajnie będę miała tylko 9 rodzin, fakt, że porozrzucane po całym powiecie no ale to nie jest największ problem. Ja na razie nic nie wiem o tej pracy co tak naprawdę robi koordynator tak w praktyce bo ustawę znam no lae z niej tak naprawdę nic nie wynika. mam przygotować jakiś dziennik zajęć ale nie mam pojęcia co tam wpisać przecież nawet nie znam jeszcze tych rodzin.heeelp.
~kp

Post autor: ~kp »

widzę już pierwsze efekty WASZEJ PRACY KOORDYNATORZY -,,SZTUKA DLA SZTUKI,,
~Ola

Post autor: ~Ola »

Ja właśnie składam podanie na koordynatora.Trzeba złożyć też pisemną koncepcję pracy własnej na stanowisku koordynatora rodzinnej pieczy zastępczej,
uwzględniającą metodologię pracy z dzieckiem i rodziną zmierzającą do opracowania planu
pomocy dziecku- nie wiem jak to napisać pomocy:P)
~Ala

Post autor: ~Ala »

najlepiej w formie eseju:)
~renia

Post autor: ~renia »

Hej
A jak tam u was z zarobkami bo u mnie najniższa krajowa i nic pozatym. Trochę to demotywuje.
~aga

Post autor: ~aga »

u mnie jest płacone od rodziny 150 zł. złożenie rachunku następuje po sprawozdaniu na podstawie którego przyznawane nam są pensje
~Poli

Post autor: ~Poli »

co się stało z tym forum dlaczego nikt już nic nie pisze???? Gdyby jednak ktoś zajrzał to jak się pisze sprawodanie roczne?
~...

Post autor: ~... »

o sprawozdaniach jest osobny wątek
~emi

Post autor: ~emi »

coś tu grozą wieje! ja pracuje na etat mam 27 rodzin samochód do dyspozycjii i normalną wypłatę!
ODPOWIEDZ