KOORDYNATORZY RODZINNEJ PIECZY ZASTĘPCZEJ
Re: KOORDYNATORZY RODZINNEJ PIECZY ZASTĘPCZEJ
do ~marysia
czy możesz podać nam link do tego rozporządzenia?
czy możesz podać nam link do tego rozporządzenia?
Witam!
Właśnie otrzymałam informację że zostałam koordynatorem, fajnie będę miała tylko 9 rodzin, fakt, że porozrzucane po całym powiecie no ale to nie jest największ problem. Ja na razie nic nie wiem o tej pracy co tak naprawdę robi koordynator tak w praktyce bo ustawę znam no lae z niej tak naprawdę nic nie wynika. mam przygotować jakiś dziennik zajęć ale nie mam pojęcia co tam wpisać przecież nawet nie znam jeszcze tych rodzin.heeelp.
Właśnie otrzymałam informację że zostałam koordynatorem, fajnie będę miała tylko 9 rodzin, fakt, że porozrzucane po całym powiecie no ale to nie jest największ problem. Ja na razie nic nie wiem o tej pracy co tak naprawdę robi koordynator tak w praktyce bo ustawę znam no lae z niej tak naprawdę nic nie wynika. mam przygotować jakiś dziennik zajęć ale nie mam pojęcia co tam wpisać przecież nawet nie znam jeszcze tych rodzin.heeelp.
widzę już pierwsze efekty WASZEJ PRACY KOORDYNATORZY -,,SZTUKA DLA SZTUKI,,
Ja właśnie składam podanie na koordynatora.Trzeba złożyć też pisemną koncepcję pracy własnej na stanowisku koordynatora rodzinnej pieczy zastępczej,
uwzględniającą metodologię pracy z dzieckiem i rodziną zmierzającą do opracowania planu
pomocy dziecku- nie wiem jak to napisać pomocy:P)
uwzględniającą metodologię pracy z dzieckiem i rodziną zmierzającą do opracowania planu
pomocy dziecku- nie wiem jak to napisać pomocy:P)
Hej
A jak tam u was z zarobkami bo u mnie najniższa krajowa i nic pozatym. Trochę to demotywuje.
A jak tam u was z zarobkami bo u mnie najniższa krajowa i nic pozatym. Trochę to demotywuje.
u mnie jest płacone od rodziny 150 zł. złożenie rachunku następuje po sprawozdaniu na podstawie którego przyznawane nam są pensje
co się stało z tym forum dlaczego nikt już nic nie pisze???? Gdyby jednak ktoś zajrzał to jak się pisze sprawodanie roczne?
coś tu grozą wieje! ja pracuje na etat mam 27 rodzin samochód do dyspozycjii i normalną wypłatę!
Oprócz KOORDYNATORZY RODZINNEJ PIECZY ZASTĘPCZEJ - Stare tematy przeczytaj również:
uchwała Rady Powiatu w sprawie umarzania, odstępowania,odraczania ...itp. należnosci za pobyt w pieczy
Rodzina zastępsza poszukuje dzieci
Rodzina zastępsza poszukuje dzieci
szkolenie kandydatów na rodziny zastępcze
dof. z PFRON na urządzenie BEMER
R.z zawodowa, czy niezawodowa
Jan naliczać pomoc za niepełny miesiąc?
Rozporządzenie Rady Ministrów z dnia 8 lutego 2012 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie wynagradzania pracowników samorządowy
środki PFRON 2012
rodzina zastępcza na starych i nowych zasadach
Szkolenia z ustawy o pieczy
orzeczenie wojskowej komisji
PILNE-RODZINA ZASTĘPCZA
pomoc na kontynuowanie nauki od 2012 roku
rehabilitacja w warunkach domowych
porozumienia czy nota- odpł. przez gminy