Korekta w sygnity - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 26 mar 2014, 12:29

Wczoraj robiłam przelewy zasiłków rodzinnych, na listę wskoczyła Mi Pani która za styczen i luty ma nienależnie pobrane świadczenie i decyzja o zwrocie byla wtrakcie realizacji (nie byla decyzja zatwierdzona) dlatego omyłkowo wskoczyła na listę i zostały przelane jej pieniążki.
Po telefonie Pani zwróciła na konto MOPSu pieniądze, czy moge jakoś w sygnity wprowadzić ten zwrot? lub zrobić korektę listy wypłat (lista jest juz zatwierdzona)

Prosze o Pomoc - To mój pierwszy taki przypadek
~Wiesia`14

Napisano: 26 mar 2014, 12:37

Najedź kursorem na tą pozycję, daj \"cofnij potwierdzenie\", a później przy ponownym potwierdzaniu tej pozycji zaznacz ją jako \"niepobrane\".
~Ewa

Napisano: 26 mar 2014, 12:50

A można inaczej, jeżeli ta pani jeszcze ma coś do zwrotu, np w następnym miesiącu. Zatwierdź decyzję i ręcznie zrób wpłatę - w liście wypłat, zakładka lista spłat do realizacji. Wpłatę daj z datą dokonanej wpłaty.
~Anna

Napisano: 26 mar 2014, 12:55

Ewa bo cos mi nie wychodzi
Na pozycji mam NP. 300 osób
Ona jest na pozycji 266 i na tej pozycji klikam na nią i robie cofnij potwierdzenie ?
~Wiesia`14

Napisano: 26 mar 2014, 12:58

wyświetla mi się komunikat
\"Nie można cofnąć potwierdzenie z którego wynika status inny niż \"w realizacji\"
~Wiesia`14

Napisano: 26 mar 2014, 13:01

Bo pewnie masz listę tylko zatwierdzoną, a nie potwierdzoną. Najpierw lista musi być potwierdzona.
~Ewa

Napisano: 26 mar 2014, 13:03

pisze wypłata potwierdzona
~Wiesia`14

Napisano: 26 mar 2014, 13:53

proszę mi pomóc
~Wiesia`14

Napisano: 26 mar 2014, 14:01

Ja przed cofnięciem potwierdzenia miałam status \"pobrana\".
~Ewa

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x