KP ZA WYCIECZKĘ SZKOLNĄ
KP ZA WYCIECZKĘ SZKOLNĄ
Co zrobić gdy szkoła nie chce wystawić za wycieczkę szkolną?
Re: KP ZA WYCIECZKĘ SZKOLNĄ
poprawiam pytaniegość 35 pisze:Co zrobić gdy szkoła nie chce wystawić za wycieczkę szkolną?
Co zrobić gdy szkoła nie chce wystawić KP za wycieczkę szkolną ?
ja KP i tak bym nie przyjęła
przyjmuję zaświadczenia wystawione przez szkołę
przygotowałam wzór takiego zaświadczenia, rozesłałam do szkół, wcześniej porozmawiałam z dyrektorami
dyrektorzy cieszą się,że jest możliwość rozliczania wycieczek szkolnych w ramach stypendium, bo dzięki temu dzieci z biedniejszych rodzin mogą pojechać
jednym słowem nikt nie robi problemów
przyjmuję zaświadczenia wystawione przez szkołę
przygotowałam wzór takiego zaświadczenia, rozesłałam do szkół, wcześniej porozmawiałam z dyrektorami
dyrektorzy cieszą się,że jest możliwość rozliczania wycieczek szkolnych w ramach stypendium, bo dzięki temu dzieci z biedniejszych rodzin mogą pojechać
jednym słowem nikt nie robi problemów
rozumiem, tylko, że my w regulaminie mamy ...rozliczanie stypendium tylko na podstawie imiennych faktur i rachunków (KP)- nie mam zgody na uwzględanie zaświadczeń
Ręce opadają. Żyjemy w jednym kraju, a w każdym województwie inaczej! My bez problemu przyjmujemy oświadczenia, np. na ksiązki używane. Oczywiście kwoty w granicach rozsadku. A wycieczka? Jak najbardziej! Oświadczenie plus potwierdzenie pieczatką ze szkoły i po problemie.
Oprócz KP ZA WYCIECZKĘ SZKOLNĄ - Stypendia przeczytaj również:
Jak jest
Opisywanie faktur
nowy wniosek na stypendia
Bardzo proszę o pomoc
SIO
szkolnie Piotr Ciszewski
niewykorzystana cała kwota stypendium
Stypendium zabrał Komornik
gimnastyka korekcyjno-kompensacyjna
wstrzymanie czy cofnięcie decyzji
agac1234