KRUS A ZDO - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 31 gru 2015, 11:20

Witam, a co robicie z tymi co mają przyznane ZDo bezterminowo , są ubezpieczeni w KRUS bo tak chcieli, więc ja się nie sprzeciwiałam, a co teraz nimi ?? Robicie cos,???
iza145

Napisano: 31 gru 2015, 12:20

No nikt nie ma takich przypadków???? To macie super<<<<
iza145

Napisano: 31 gru 2015, 12:28

Jak składali o zdo to ja ich informowałam żeby zgłosili sie do Krusu. Nikt tego nie zrobił. Ja udzieliłam informacji na stronie gminy ze przepisy sie zmieniły od 10/2015 w zwiazku z ubezpieczeniem ale do tej pory tez cisza. Jedna osoba rolink wnioskowała u mnie o szo, wydałam decyzje, podpisała mi oswiadczenie, że została poinformowana o mozliwościach związanych z ubezpieczeniem, ale do tej pory tez cisza, podejrzewam, że wszyscy dalej sami opłacaja krus.
marta844

Napisano: 31 gru 2015, 13:57

iza145 pisze:Witam, a co robicie z tymi co mają przyznane ZDo bezterminowo , są ubezpieczeni w KRUS bo tak chcieli, więc ja się nie sprzeciwiałam, a co teraz nimi ?? Robicie cos,???

na chwile obecna nic, jak weszło zdo w zycie podpisali oświadczenia o zaprzestaniu pracy w gospodarstwie rolnym , poinformowałam ich o konsekwencjach i tyle, po nowym roku ( w tym nie dałam rady) jestem sama z całym tym bałąganem Śr, FA, św, opiekuńcze , dłuznicy ) mam zamiar wysłać im informacje o zmianach i tyle
nowa77777

Napisano: 02 sty 2016, 10:36

Ja się pytam. Gdzie Wy pracujecie? W OPS czy w KRUS ?
Gość

Napisano: 04 sty 2016, 8:52

Robi się to już irytujące. Musimy się znać na wszystkim ,a g... co dostaje tyle co my zarabiamy nie wie jak się podpisać.
hfh

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x