[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/alfredoramos/seometadata/event/listener.php on line 121: Undefined array key "description" \"krypto-cenzura\" na stronie głównej www.ops??? • O serwisie OPS.pl | Forum OPS.pl
Dotychczas nie spotkałem się z taka praktyką i jestem nieco zaskoczony. Chodzi mi o taki "kosmetyczny" zabieg polegający na przesunięciu tematu z 6.04.07 do archiwum, podczas, gdy na stronie głównej (nr 1 i 2) pozostały informacje z dat nawet marcowych, czy też nawet z kwietnia (także sygnowane przez "lotsy"), tyle, że podejrzewam, że mniej drażliwe. Czy to przypadek? czy temat ("Pracowita Pani Minister") - są odpowiedzialne za ten dziwny kalendarz publikowania newsów? pytam - bo jeśli tak (ad 2) to najwyżej na przyszłość zmodyfikuję swój przekaz.
Andrzeju - nic podobnego, nie chciałem sie rozpisywać, ale tak mi się zrodziło, że może czasem faktycznie zbyt wnikliwie czytam doniesienia ze strony mpips. Druga sprawa, ze trudno szanować mi ministra (nawet jeśli to jest kobieta) który, w mojej subiektywnej ocenie, miga się od spotkania z kadrą, która ma na tyle poczucia godności, że nie pójdzie pod ministerstwo żeby porzucać jajami do celu, a z drugiej strony sama będąc niedowartościowana, stara się na co dzień wspierać innych.
Przepraszam tylko, że zaniepokoiłem jednego z aktywniejszych współtwórców serwisu ops.pl nazbyt szybkim jak sie okazało przerzuceniem newsa do archiwum.
Nie ukrywam, że miałam identyczne wrażenie, szczególnie po moim komentarzu... prawie natychmiast znikł... z głównej strony. Jednak wierzę, że był to przypadek, bo chcę w to wierzyć mieć nadzieję, że choć tu, na forum można się szczerze wypowiedzieć, bo w pracy NIESTETY NIE!
powiem więcej nie podoba mi się to, że znikają posty niewygodne tak jakby ktoś na forum prowadził swoją własną politykę nie dając możliwości wypowiedzi innym z którymi się nie zgadza, te posty po prostu na jakiś czas znikają i potem wracają albo nie,
Albo jest wolnosć słowa na forum albo nie warto tutaj zaglądać. Rozumię, że polityka wciska się wszędzie i my się przed nią nie ustrzeżemy, ale pracownicy socjalni musza być sobą aby być ludźmi kreatywnymi w przeciwnym razie będą to urzędnicze automaty, a tego ustawa o zawodzie p.s.nie przewiduje