Czyli ma byc podpis i burmistrza i skarbnika?Gosia1981 pisze: ↑20 sty 2021, 10:30Wniosek należy przekazać w formie elektronicznej za pośrednictwem aplikacji CAS pt. "PS-PSVA-WNIOSEK_DCZ-KN" , a następnie obligatoryjnie wniosek podpisany przez prezydenta/burmistrza/wójta gminy oraz skarbnika gminy, i przesłać na adres Urzędu Wojewódzkiego. Takie pismo otrzymaliśmy epuap w dniu wczorajszym.
podobszar PS, tytuł "PS-PSVA-WNIOSEK_DCZ-KN", tylko nie wiem z jakiego jesteś województwa.monelia100 pisze: ↑20 sty 2021, 10:48Czyli ma byc podpis i burmistrza i skarbnika?Gosia1981 pisze: ↑20 sty 2021, 10:30Wniosek należy przekazać w formie elektronicznej za pośrednictwem aplikacji CAS pt. "PS-PSVA-WNIOSEK_DCZ-KN" , a następnie obligatoryjnie wniosek podpisany przez prezydenta/burmistrza/wójta gminy oraz skarbnika gminy, i przesłać na adres Urzędu Wojewódzkiego. Takie pismo otrzymaliśmy epuap w dniu wczorajszym.
Gdzie w casie jest to zapotrzebowanie?
Ja mam wysłać poprzez ePUAP podpisany przez kierownika (dowiadywałam się w Urzędzie Miejskim, że może podpisać kierownik - przynajmniej u nas - lubuskie)Gosia1981 pisze:Wniosek należy przekazać w formie elektronicznej za pośrednictwem aplikacji CAS pt. "PS-PSVA-WNIOSEK_DCZ-KN" , a następnie obligatoryjnie wniosek podpisany przez prezydenta/burmistrza/wójta gminy oraz skarbnika gminy, i przesłać na adres Urzędu Wojewódzkiego. Takie pismo otrzymaliśmy epuap w dniu wczorajszym.