Kurator spoleczny - Wzory pism

Strona 1 z 15    [ Posty: 146 ]

Napisano: 17 wrz 2007, 18:11

Jak wyglada podanie, ktore nalezy zlozyc aby zostac kuatoem społecznym?
~Ewelcia

Napisano: 18 wrz 2007, 12:53

również proszę o odpowiedz!
~Dorka

Napisano: 18 wrz 2007, 14:35

Mnie też bardzo interesuje praca kuratora społecznego napiszcie co wiecie na ten temat.
~Basia

Napisano: 23 wrz 2007, 20:36

ja jestem kuratorem społecznym .
Proszę iść do Sądu rej. swojego i porozmawiać z kuratorem zawodowym czy mają wakaty .Wiem ,że terza trzeba byc po resocjalizacji
~starsza

Napisano: 24 wrz 2007, 11:16

Proszę napiszcie coś więcej na temat pracy kuratora społecznego i jaki dział wybrać.
~kania

Napisano: 05 paź 2007, 14:16

Jestem też kuratorem społecznym i nie musiłałem być po resocjalizacji...sądy bardzo cenią sobie pracowników socjalnych
~Jacek

Napisano: 19 paź 2007, 21:28

trzeba po prostu złożyć podanie do Prezesa Sądu Rejonowego i czekać na odpowiedż, to nieprawda , że trzeba być po resocjalizacji, ja jestem po pedagogice, ale są również ludzie ze średnim, jest zapytanie o niekaralność, można trochę dorobić do skromnej pensji pracownika soc., ale jest to \"babranie\' się dalej w tych samych klimatach pomocowych.
~jola

Napisano: 29 paź 2007, 21:00

Trzeba mieć wszykształcenie wyzsze, wykonać badania psychologiczne na kuratora społęcznego, złożyć dwa zdjecia, C.V. oraz podanie do odpowiedzniego sądu do którego kandydujesz na kuratora społecznego. Ale najpierw trzeba wykonać badania psychologiczne.

:)
Kasia
~Kasia
VIP
Od: 29 mar 2007, 16:54
Zajmuję się:

Napisano: 05 lis 2007, 12:58

Proszę napiszcie coś więcej o pracy kuratora społecznego czy jest to bardzo trudna praca.
Kasia
~Kasia
VIP
Od: 29 mar 2007, 16:54
Zajmuję się:

Napisano: 07 lis 2007, 22:46

praca kuratora społecznego jest dość trudna,ale dająca satysfakcję, przynajmniej raz w miesiącu trzeba spotkać się z
nadzorowanym.Wskazanym a nawet koniecznym jest współpraca
z instytucjami takimi, jak ośrodek pomocy społecznej, kurator
zawodowy,dzielnicowy, pedagog. To wszystko zależy od tego,
jaki nadzór nam został powierzony.
~elka

Strona 1 z 15    [ Posty: 146 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x