Kurator spoleczny

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
ODPOWIEDZ
~Ewelcia

Kurator spoleczny

Post autor: ~Ewelcia »

Jak wyglada podanie, ktore nalezy zlozyc aby zostac kuatoem społecznym?
~Dorka

Re: Kurator spoleczny

Post autor: ~Dorka »

również proszę o odpowiedz!
~Basia

Post autor: ~Basia »

Mnie też bardzo interesuje praca kuratora społecznego napiszcie co wiecie na ten temat.
~starsza

Post autor: ~starsza »

ja jestem kuratorem społecznym .
Proszę iść do Sądu rej. swojego i porozmawiać z kuratorem zawodowym czy mają wakaty .Wiem ,że terza trzeba byc po resocjalizacji
~kania

Post autor: ~kania »

Proszę napiszcie coś więcej na temat pracy kuratora społecznego i jaki dział wybrać.
~Jacek

Post autor: ~Jacek »

Jestem też kuratorem społecznym i nie musiłałem być po resocjalizacji...sądy bardzo cenią sobie pracowników socjalnych
~jola

Post autor: ~jola »

trzeba po prostu złożyć podanie do Prezesa Sądu Rejonowego i czekać na odpowiedż, to nieprawda , że trzeba być po resocjalizacji, ja jestem po pedagogice, ale są również ludzie ze średnim, jest zapytanie o niekaralność, można trochę dorobić do skromnej pensji pracownika soc., ale jest to \"babranie\' się dalej w tych samych klimatach pomocowych.
~Kasia
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~Kasia »

Trzeba mieć wszykształcenie wyzsze, wykonać badania psychologiczne na kuratora społęcznego, złożyć dwa zdjecia, C.V. oraz podanie do odpowiedzniego sądu do którego kandydujesz na kuratora społecznego. Ale najpierw trzeba wykonać badania psychologiczne.

:)
Kasia
~Kasia
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~Kasia »

Proszę napiszcie coś więcej o pracy kuratora społecznego czy jest to bardzo trudna praca.
Kasia
~elka

Post autor: ~elka »

praca kuratora społecznego jest dość trudna,ale dająca satysfakcję, przynajmniej raz w miesiącu trzeba spotkać się z
nadzorowanym.Wskazanym a nawet koniecznym jest współpraca
z instytucjami takimi, jak ośrodek pomocy społecznej, kurator
zawodowy,dzielnicowy, pedagog. To wszystko zależy od tego,
jaki nadzór nam został powierzony.
ODPOWIEDZ