Kurator społeczny-wynagrodzenie - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 3    [ Posty: 21 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 17 maja 2012, 18:42

Witajcie.Ile dostaje się w tej chwili jako kurator społeczny??
~K.

Napisano: 26 maja 2012, 23:44

no bez przesad,y może się tak zdarzyć owszem ale to nie reguła...
~gorol

Napisano: 28 maja 2012, 11:09

I tak za dużo za pracę w godzinach pracy? Moja koleżanka pracuje w takim systemie na pierwszym planie ma pracę kuratora , a potem pomoc społeczną. Korzysta ze służbowego telefonu, komputera, drukarek, papieru i tonera, prąd itd... Więc jej dochód z pracy to czysty zysk. A klienci są też wzywani do biura, więc i w teren iść nie trzeba.
~berta

Napisano: 28 maja 2012, 12:21

Podobno te czarne chmury nad ryczałtami to chwilowe. Od nowego roku ma być lepiej.
~ula

Napisano: 29 maja 2012, 10:41

zgada się - oszczędności będą nadal
~do powyżej

Napisano: 03 cze 2012, 12:20

W Gnieźnie 40 zł było 51 Zastanawiam się czy nie zrezygnować Czy ktoś wie przez jaki okres te nowe stawki będą obowiązywały. Ciekawe ile zarabiaja kuratorzy zawodowi. Pozdrawiam
~alk

Napisano: 04 cze 2012, 11:53

NIE WIADOMO?
MYŚLICIE ŻE JEST SZANSA NA ZWIĘKSZENIE STAWEK?
SĄDY ZAMYKAJĄ, PRZENOSZĄ, REORGANIZUJĄ, ŁĄCZA, WIĘC CHYBA I TAM NASI RZĄDZĄCY SZUKAJĄ OSZCZĘDNOŚCI.
~AAA

Napisano: 04 cze 2012, 17:09

Narzekacie, że macie tak dużo pracy, a w godzinach zajmujecie się drugim etatem... Pracownicy socjalni co z waszą uczciwością???
żądacie od naszych klientów by byli prawdomówni, a sami jesteście zakłamani i pazerni!!!
~berta

Napisano: 04 cze 2012, 17:13

Mi nic nie ściska...... jestem po prostu uczciwa i nie pozwala mi sumienie patrzeć na taki rozbój w biały dzień , to złodziejstwo i chamstwo.
~berta

Napisano: 05 cze 2012, 15:30

kuratorzy społeczni - do likwidacji, zwiększyć obsadę kuratorów zawodowych - będą nareszcie mieli co robić....
~!

Strona 1 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x