Kurator społeczny-wynagrodzenie

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
~K.

Kurator społeczny-wynagrodzenie

Post autor: ~K. »

Witajcie.Ile dostaje się w tej chwili jako kurator społeczny??
~gorol

Re: Kurator społeczny-wynagrodzenie

Post autor: ~gorol »

no bez przesad,y może się tak zdarzyć owszem ale to nie reguła...
~berta

Post autor: ~berta »

I tak za dużo za pracę w godzinach pracy? Moja koleżanka pracuje w takim systemie na pierwszym planie ma pracę kuratora , a potem pomoc społeczną. Korzysta ze służbowego telefonu, komputera, drukarek, papieru i tonera, prąd itd... Więc jej dochód z pracy to czysty zysk. A klienci są też wzywani do biura, więc i w teren iść nie trzeba.
~ula

Post autor: ~ula »

Podobno te czarne chmury nad ryczałtami to chwilowe. Od nowego roku ma być lepiej.
~do powyżej

Post autor: ~do powyżej »

zgada się - oszczędności będą nadal
~alk

Post autor: ~alk »

W Gnieźnie 40 zł było 51 Zastanawiam się czy nie zrezygnować Czy ktoś wie przez jaki okres te nowe stawki będą obowiązywały. Ciekawe ile zarabiaja kuratorzy zawodowi. Pozdrawiam
~AAA

Post autor: ~AAA »

NIE WIADOMO?
MYŚLICIE ŻE JEST SZANSA NA ZWIĘKSZENIE STAWEK?
SĄDY ZAMYKAJĄ, PRZENOSZĄ, REORGANIZUJĄ, ŁĄCZA, WIĘC CHYBA I TAM NASI RZĄDZĄCY SZUKAJĄ OSZCZĘDNOŚCI.
~berta

Narzekacie, że macie tak dużo pracy, a w godzinach zajmujecie się drugim etatem... Pracownicy socjalni co z waszą uczciwością???
żądacie od naszych klientów by byli prawdomówni, a sami jesteście zakłamani i pazerni!!!
~berta

Mi nic nie ściska...... jestem po prostu uczciwa i nie pozwala mi sumienie patrzeć na taki rozbój w biały dzień , to złodziejstwo i chamstwo.
~!

Post autor: ~! »

kuratorzy społeczni - do likwidacji, zwiększyć obsadę kuratorów zawodowych - będą nareszcie mieli co robić....
ODPOWIEDZ