Kurator społeczny-wynagrodzenie
Kurator społeczny-wynagrodzenie
Witajcie.Ile dostaje się w tej chwili jako kurator społeczny??
Re: Kurator społeczny-wynagrodzenie
no bez przesad,y może się tak zdarzyć owszem ale to nie reguła...
I tak za dużo za pracę w godzinach pracy? Moja koleżanka pracuje w takim systemie na pierwszym planie ma pracę kuratora , a potem pomoc społeczną. Korzysta ze służbowego telefonu, komputera, drukarek, papieru i tonera, prąd itd... Więc jej dochód z pracy to czysty zysk. A klienci są też wzywani do biura, więc i w teren iść nie trzeba.
Podobno te czarne chmury nad ryczałtami to chwilowe. Od nowego roku ma być lepiej.
W Gnieźnie 40 zł było 51 Zastanawiam się czy nie zrezygnować Czy ktoś wie przez jaki okres te nowe stawki będą obowiązywały. Ciekawe ile zarabiaja kuratorzy zawodowi. Pozdrawiam
NIE WIADOMO?
MYŚLICIE ŻE JEST SZANSA NA ZWIĘKSZENIE STAWEK?
SĄDY ZAMYKAJĄ, PRZENOSZĄ, REORGANIZUJĄ, ŁĄCZA, WIĘC CHYBA I TAM NASI RZĄDZĄCY SZUKAJĄ OSZCZĘDNOŚCI.
MYŚLICIE ŻE JEST SZANSA NA ZWIĘKSZENIE STAWEK?
SĄDY ZAMYKAJĄ, PRZENOSZĄ, REORGANIZUJĄ, ŁĄCZA, WIĘC CHYBA I TAM NASI RZĄDZĄCY SZUKAJĄ OSZCZĘDNOŚCI.
Narzekacie, że macie tak dużo pracy, a w godzinach zajmujecie się drugim etatem... Pracownicy socjalni co z waszą uczciwością???
żądacie od naszych klientów by byli prawdomówni, a sami jesteście zakłamani i pazerni!!!
żądacie od naszych klientów by byli prawdomówni, a sami jesteście zakłamani i pazerni!!!
Mi nic nie ściska...... jestem po prostu uczciwa i nie pozwala mi sumienie patrzeć na taki rozbój w biały dzień , to złodziejstwo i chamstwo.
kuratorzy społeczni - do likwidacji, zwiększyć obsadę kuratorów zawodowych - będą nareszcie mieli co robić....
Oprócz Kurator społeczny-wynagrodzenie - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
obiady w szkole
GOPS-y DO LIKWIDACJI !
specjalistyczne usługi opiekuńcze
Widziały gały jaki zawód brały!
HIPOLITOWO
Czy studenta zaliczamy do członków rodziny?
EFS dla OPS cz. XI
odzieżówka
wezwanie na ZI dla sprawcy przemocy
opieka szkodzi nie pomaga
nieodebrany zasiłek okresowy
Metamorfoza OPS Śródmieście m.st. Warszawy
czy osoba zarejestrowana w PUP może mieć zasiłek stały
Wywiad alimentacyjny
Zasiłek specjalny celowy bezzwrotny
pomysł na projekt socjalny