Kursy zawodowe i staże – projekt dla młodych bezrobotnych niepełnosprawnych - Kluby Integracji Społecznej, Spółdzielnie Socjalne

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
Wybrane tematy:
KIS - Ukraina CIS i ubezpieczenie zdrowotne ubezpieczenie w CIS utworzenie kis w ops kto chce stworzyć KIS?? KIS

Napisano: 11 lip 2013, 13:46

Zapraszamy do udziału w bezpłatnym projekcie współfinansowanym z UE w ramach EFS „Moje miejsce na regionalnym rynku pracy” dla młodych (18-27 lat) bezrobotnych niepełnosprawnych z województwa śląskiego.
Oferujemy:
- 168h wsparcia szkoleniowo-doradczego
- kurs zawodowy (do wyboru: pracownik biurowy, pracownik ochrony fizycznej, sprzedawca)
- możliwość odbycia półrocznego płatnego stażu (stypendium stażowe: 1600 zł/m-c brutto brutto)
- stypendium podczas szkoleń, catering, zwrot kosztów dojazdu

Więcej informacji oraz dokumenty zgłoszeniowe do pobrania znajdziecie Państwo na stronie projektu www.moje-miejsce-program.pl lub w Biurze Projektu – Katowice, ul. Opolska 22, tel. 506-648-726, 506-648-745, email: [email protected].
~Projekt_Moje_Miejsce

Napisano: 01 cze 2014, 17:15

To bardzo dobre jest, ale czy młodzi ludzie będą mieć w sobie tyle motywacji aby osiągnąc sukces?
katarzyna12345

Napisano: 23 kwie 2020, 7:33

Straciłem pracę, ale udało mi się znaleźć pewne możliwości przez Internet. Na przykład otwarcie konta brokera jest obecnie bardzo popularne, nawet banki promują tego rodzaju rzeczy. Ale uważaj i najpierw przeczytaj forex broker rating, aby zapobiec oszustwom.
Narian
Praktykant
Od: 23 kwie 2020, 7:21
Zajmuję się: FA

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x