leczenie osoby ubezwłasnowolnionej - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 08 cze 2012, 11:59

wpłynął mi wniosek od opiekuna prawnego o leczenie odwykowe osoby ubezwłasnowolnionej co mam zrobić proszę o pomoc
~anka

Napisano: 08 cze 2012, 15:15

proszę o jakieś podpowiedzi
~anka

Napisano: 08 cze 2012, 16:01

ja miałam sprawę w sądzie dla osoby częściowo ubezwłasnowolnionej ,obecność również prawnego opiekuna
~z

Napisano: 08 cze 2012, 22:38

a z jakiego powodu jest ubezwłasnowolniony i co jest w opinii biegłych, tam powinno być napisane czy jest to osoba, która może uczestniczyć w terapii, bo jesli tak, to tak jak wyżej
~Danka

Napisano: 10 cze 2012, 1:54

To opiekun ma wystąpić z wnioskiem, odpiowiada za niego i pobiera za to PIENIADZE, jak nie, napisaszdo śądu, że nie wywiązuje się z swoich obowiązków. Opiekun niech ci przedłoży postanowienie Sądu co do niego należy, a ukarze się wszystko może i musi !!1.
~Zefir

Napisano: 11 cze 2012, 14:10

ubezwłasnowolniony jest za zneczanie nad rodziną.opinia biegłych -leczony psychiatrycznie.Sprawy karne za pobicie.
kobieta z dorosłymi dziećmi wzięła się w garść.pomaga jej polocja ,prokyratura. obecnie ma wyrok w zawiasach za znęcanie.sprawa w sądzie o leczenie .rozdzielność majątkowa.a następnie podział majątku.
~z

Napisano: 11 cze 2012, 15:03

ubezwłasnowolniony jest chory psychicznie i przy tym nadużywa alkoholu mam kierować sprawę do sądu o leczenie odwykowe?
~anka

Napisano: 11 cze 2012, 16:05

tak,
~z

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x