czy przyznałaś świadczenie czy odmowa była?Karolin@ pisze: 27 lut 2024, 12:02 Strona dostarczyła zaświadczenie lekarskie, gdzie widnieje pieczątka lek.specjalista pediatra.
Przy weryfikacji lekarza w Centralnym Rejestrze Lekarzy widnieje: Specjalizacje - Pediatra
lekarz specjalista pediatra = specjalizacja II stopnia ?
lekarz II st.pediatra POZ
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚW/ŚR
- Kontakt:
Re: lekarz II st.pediatra POZ
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Śr
- Kontakt:
Przyznałam, zadzwoniłam jeszcze do Centralnego Rejestru Lekarzy i tam pani mi potwierdziła wszystkoagejszen92 pisze: 20 maja 2024, 14:59czy przyznałaś świadczenie czy odmowa była?Karolin@ pisze: 27 lut 2024, 12:02 Strona dostarczyła zaświadczenie lekarskie, gdzie widnieje pieczątka lek.specjalista pediatra.
Przy weryfikacji lekarza w Centralnym Rejestrze Lekarzy widnieje: Specjalizacje - Pediatra

-
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚW/ŚR
- Kontakt:
czy Twój lekarz miał jeszcze jakąś specjalizację czy tylko był pediatrą?
- POCAHONTAS
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Gratuluję odwagi.Karolin@ pisze: 23 maja 2024, 13:47Przyznałam, zadzwoniłam jeszcze do Centralnego Rejestru Lekarzy i tam pani mi potwierdziła wszystkoagejszen92 pisze: 20 maja 2024, 14:59czy przyznałaś świadczenie czy odmowa była?Karolin@ pisze: 27 lut 2024, 12:02 Strona dostarczyła zaświadczenie lekarskie, gdzie widnieje pieczątka lek.specjalista pediatra.
Człowiek nie jest taki, co by sobie nie poradził:)
Człowiek nie jest taki, co by sobie nie poradził:)
-
- Starszy referent
- Kontakt:
specjalista pediatrii -posiada specjalizację II stopnia pediatria - czyli zaświadczenie wystawione jest przez lekarza posiadającego specjalizację II stopnia
-
- Starszy referent
- Kontakt:
kwestia specjalizacji I lub II stopnia odnosi się jedynie do lekarzy w dziedzinie : położnictwa i ginekologii, perinatologii, neonatologii, neurologii dziecięcej, kardiologii dziecięcej lub chirurgii dziecięcej?
Bo już zgłupiałam
zrozumiałam, że ,,lub'' dotyczy specjalistów II stopnia nie zależnie od dziedziny
Bo już zgłupiałam

zrozumiałam, że ,,lub'' dotyczy specjalistów II stopnia nie zależnie od dziedziny
Oprócz lekarz II st.pediatra POZ - Wsparcie kobiet w ciąży i rodzin „Za życiem” przeczytaj również:
Urlop rodzicielski Za Życiem pytanie .
Czy można uzyskać po czasie oryginał lub odpis z MOPS???
Czy można uznać lekarza
Lekarz ubezpieczenia zdrowotnego - jak sprawdzić
Wykluczenie z dodatku motywacyjnego
lekarz pediatra
za życiem dla obywatela Ukrainy
Wzór decyzji przyznającej za życiem
nazwisko i brak peselu w zaświadczeniu
Zaświadczenie - oryginał
lekarz
umowa z nfz
ustawa za zyciem realizacja wypłata
czy podlega koordynacji? sprawa pilna - Wsparcie kobiet w ciąży i rodzin „Za życiem”
Lekarz specjalista
data zaświadczenia, delikatny temat